| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a na pp se lakse priznaje i prvi poljubac je laksi u 4 oka nego kad nas gleda jos 8 pari ociju ako se razumijemo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
lažem, viš setih se imala sam jedan nadimak tog tipa Cica al to je samo jedan čojk meni tako tepao na netu nikad pre njega a ni posle njega obično muške iritiram i kako kaže BreDkasti(prafraziram) vučem neku traumu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: pa tačno bi mu svašta napisala i logaut Moleno to ne volim ni da čujem a ne da pročitam jbga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa vjerujem da nas to sve nasmije prije svega  haha, s razlogom se smijes ali taj pp je samo prosirena komunikacija iskrenija mozda...ali kada se osjeti ona neka zica povjerenja i razumijevanja i jednostavno prica krene...nema tu nekog hotisanja, *ebanja ili kako vec hoces da ga nazoves i kada dodje do rijeci mila/draga ili sta vec te rijeci dobiju neku tezinu hehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
izgleda da te naziv ''hot pp'' odvukao u pogresnom smijeru 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i bas si perverznjakusa...samo se prodajes ovdje cuj nju hot pp asocira na erosa oooo, na sta li te tek onda asocira skajpisanje koje Pitt stalno pokusava da zakaze 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: pa tačno bi mu svašta napisala i logaut Moleno to ne volim ni da čujem a ne da pročitam jbga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa vjerujem da nas to sve nasmije prije svega  haha, s razlogom se smijes ali taj pp je samo prosirena komunikacija iskrenija mozda...ali kada se osjeti ona neka zica povjerenja i razumijevanja i jednostavno prica krene...nema tu nekog hotisanja, *ebanja ili kako vec hoces da ga nazoves i kada dodje do rijeci mila/draga ili sta vec te rijeci dobiju neku tezinu hehe šteta što nisi muško, užuvala bi u pisanju s tobom sigurna sam mada ništa manje i sad ne uživam ne MolenČe ni sa kim nisam na taj način bila na PP-u kažem ti, uglavnom je to bila neka normalna priča ne umem ja da trepćem, pravim se naivna i ono žrtva... bla bla bla već na šta muški sve padaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: izgleda da te naziv ''hot pp'' odvukao u pogresnom smijeru  apsolutno
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: i bas si perverznjakusa...samo se prodajes ovdje cuj nju hot pp asocira na erosa oooo, na sta li te tek onda asocira skajpisanje koje Pitt stalno pokusava da zakaze  bolje da ti nekažem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Molena je napisao: Вучица je napisao: pa tačno bi mu svašta napisala i logaut Moleno to ne volim ni da čujem a ne da pročitam jbga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa vjerujem da nas to sve nasmije prije svega  haha, s razlogom se smijes ali taj pp je samo prosirena komunikacija iskrenija mozda...ali kada se osjeti ona neka zica povjerenja i razumijevanja i jednostavno prica krene...nema tu nekog hotisanja, *ebanja ili kako vec hoces da ga nazoves i kada dodje do rijeci mila/draga ili sta vec te rijeci dobiju neku tezinu hehe šteta što nisi muško, užuvala bi u pisanju s tobom sigurna sam mada ništa manje i sad ne uživam ne MolenČe ni sa kim nisam na taj način bila na PP-u kažem ti, uglavnom je to bila neka normalna priča ne umem ja da trepćem, pravim se naivna i ono žrtva... bla bla bla već na šta muški sve padaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa ja ne mislim da muski padaju na to...do mene je vjerovatno  biti svoja i to je to... uglavnom, misljenja sam da je zena ta koja odredjuje i smijer i nacin kako u reali tako i u virtuali hehe napast ce me svi muski koji ovo procitaju haha
|
|
|
|
|
|
|
|