| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
bio je jos jedan takav na forumu  sad je vec usao u anale
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ja sam uvek na avataru MolenČe pa valjda si me upoznala do sada da i sama možeš da pretpostaviš i to sasvim tačno, da bi me takva vrsta prepiske pre iritirala no zapalila nikako ne mogu da se zamislim kako se rastapam po ekarnu jbga ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: bio je jos jedan takav na forumu  sad je vec usao u anale s tog tamo vašeg starog foruma
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma ima ih i na ovom nasem forumu koliko hoces vecina se jos uvijek krije paze sta pisu, kako pisu, sta otkrivaju...kao da nas CIA prati jbt 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
kakva Profesorka peva jbte za sve pare
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a inace sta fali rastapanju preko ekrana to je bas dobra predigra ako ste blizu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
nepazim šta pišem, pišem kako se osećam i ono što mislim jbga kad budem počela da merim reč onda ću verovatno i ja ućutati
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: a inace sta fali rastapanju preko ekrana to je bas dobra predigra ako ste blizu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ako je to tebi super onda ok svako meri i seče prema sebi zar ne tako i ja ne vidim se u ulozi net-xeba*ice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma svi ukljucujuci i tebe, pa i mene su ponekad preoprezni kada se pise ili se pita gdje, sta, kako...nekada kao da je pitanje iz naucne fantastike brate haha  ali dobro...opekli su se mnogi ovdje pa recimo da razumijem 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Molena je napisao: a inace sta fali rastapanju preko ekrana to je bas dobra predigra ako ste blizu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ako je to tebi super onda ok svako meri i seče prema sebi zar ne tako i ja ne vidim se u ulozi net-xeba*ice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) auuu, sto si prosta i bezobrazna. ja nigdje nisam pomenula xebacicu....rastapanje ne znaci *ebanje prije tepanje, a i predigra je uvod u to o cemu ti pises. i dalje tvrdim da je rastapanje preko ekrana simpaticno ko nije dozivio ne zna sta je propustio slatko je ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|