Autoru |
Poruka |
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Komsinica je napisao: Utisak dana mi je saznanje da na ovom svetu postoji i neko kao sto je MrPhact. Tolika pamet na jednom mestu, savrseno. Ovaj svet bi bio glupav da nema osobe kao sto je MrPhact.
MrPhact za predsednika! (makar kucnog saveta). I sad ćeš da laješ po celom forumu.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sta si uradio MrP. pa si ovako Komsinicu naljutio?  sta vam je hahahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Molena je napisao: sta si uradio MrP. pa si ovako Komsinicu naljutio?  sta vam je hahahah Ego, seko ego
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
MrPhact je napisao: Molena je napisao: sta si uradio MrP. pa si ovako Komsinicu naljutio?  sta vam je hahahah Ego, seko ego Pametnica ![[sinulomu.gif] [sinulomu.gif]](./images/smilies/sinulomu.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Molena je napisao: sta si uradio MrP. pa si ovako Komsinicu naljutio?  sta vam je hahahah Cuj naljutio xaxa pa gde nebitan lik da me naljuti. Ja samo pokazujem naklonost ka mozdanim vijugicama doticne persone. Znas da ja volim pametnice i sve one koji se nesto busaju, a niko ih nista nije pitao. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kao ja sada  jbg gora sam od vegete..u sve se mjesam  Izvinite oboje ali mislim da pretjerujete haha..pogresan momenat samo valjda...jos jednom Izvinjavam se...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Komsinica je napisao: Molena je napisao: sta si uradio MrP. pa si ovako Komsinicu naljutio?  sta vam je hahahah Cuj naljutio xaxa pa gde nebitan lik da me naljuti. Ja samo pokazujem naklonost ka mozdanim vijugicama doticne persone. Znas da ja volim pametnice i sve one koji se nesto busaju, a niko ih nista nije pitao. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Ma jok nego ću da ti ćutim a ti ćeš da kakoćeš ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
MrPhact je napisao: Komsinica je napisao: Molena je napisao: sta si uradio MrP. pa si ovako Komsinicu naljutio?  sta vam je hahahah Cuj naljutio xaxa pa gde nebitan lik da me naljuti. Ja samo pokazujem naklonost ka mozdanim vijugicama doticne persone. Znas da ja volim pametnice i sve one koji se nesto busaju, a niko ih nista nije pitao. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Ma jok nego ću da ti ćutim a ti ćeš da kakoćeš ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Ma samo ti grakci, odavno nije bilo tako zanimljivo dzentlmenski nastrojene osobe. Jos dva bambija za tebe.
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Komsinica je napisao: MrPhact je napisao: Komsinica je napisao: Molena je napisao: sta si uradio MrP. pa si ovako Komsinicu naljutio?  sta vam je hahahah Cuj naljutio xaxa pa gde nebitan lik da me naljuti. Ja samo pokazujem naklonost ka mozdanim vijugicama doticne persone. Znas da ja volim pametnice i sve one koji se nesto busaju, a niko ih nista nije pitao. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Ma jok nego ću da ti ćutim a ti ćeš da kakoćeš ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Ma samo ti grakci, odavno nije bilo tako zanimljivo dzentlmenski nastrojene osobe. Jos dva bambija za tebe. Na brzinu sam pročitao par tvojih postova, neki dan si napadala i Picarda, mada nemam želju da vise čitam tvoje mudrosti to je dalo novo svetlo na tvoje ponašanje.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Eto, opet se kao margarin u sve mesas c c c Kao prvo, tebi pitanje nisam postavila, niti sam ti se obratila. Ukoliko si vec imao nekakav odgovor, kakav si inace ostavio tamo gde mu nije bilo mesto, morao si da ga zadrzis za sebe. Ali ne, ti bi da se istices nicim izazvan. Pricam sa Vujom, koji za razliku od tebe ima manire i pokusava da pomogne, ti se ubacujes sa, naravno, glupavim komentarom. Kao drugo, Picard je za tebe car i ne pricaj o njemu u njegovom odsustvu. Za tvoju informaciju, nas dvoje se poznajemo par godina i nasa je stvar kako cemo da se obracamo jedno drugome. Dakle, promeni nick u Mirodjija i nabavi lepe manire. Adio, Mirodjijo.
|
|
|