| Autoru |
Poruka |
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...tebra..ima da se nadjemo de ti volja..instalirali mi gps direktno u glavu..zbog dobrog vladanja..nagradna aplikacija.. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
nas s F-a i dalje nepušćaju kažu po zasluzi ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mo.. nako suFtilno si namignula cenim da je to meni i mahanja tebra.. ma di se dele djabe te aplikacije da dodžem i ja ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Вучица je napisao: nas s F-a i dalje nepušćaju kažu po zasluzi ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif) pa kad niste bili dobri ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nije nije..to je za Bruta bilo Iskra haha ali evo i tebi jednog 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
jašta opet smo se igrali šibicarenja pa izgoro krov od zgradu ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
e tako da se zna pa lepo kazu ljudi neče da dobiju lepi no dosadni ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...vukice..ima jedan dan da popizdim..i doci cu da te izbavim s tog F~a.. ...tebra..nema gotovo..sto se delilo podelilo se..sad mora da se zasluzi..  ... ...mokice..cek da i ja tebi jednom namignem ovono.. 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ajme meniii počeli su da si namigujuuuuuuu ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahaha davno smo mi tu fazu prosli eh...sad mozemo samo da se smijemo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
|