| Autoru |
Poruka |
|
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
Molena je napisao: a u cemu uzivas i na sta ides?koja je to muzika koju preferiras? hajde dobro...slusas sve vjerovatno, ali sta je broj jedan..u cemu najvise uzivas? hmm, teško pitanje iskreno...slušam sve sem narodnjaka, to goni od mene, pogotovo turbo-folk...bljak... pod broj jedan su mi TECHNO i INSTRUMENTAL...onda klasika, pop i rock...mada je teško dati odgovor tu... https://www.youtube.com/watch?v=RxabLA7UQ9kovo obožavam... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
video postavljas tako da taj video uglavis izmedju ovoga [youtube]VIDEO LINK[/youtube]
Inace sa posla ne mogu pristupiti youtube tako da ne znam sta si postavio ali pronaci cu ja to i poslusati drugi put...obecavam.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
Molena je napisao: video postavljas tako da taj video uglavis izmedju ovoga [youtube]VIDEO LINK[/youtube]
Inace sa posla ne mogu pristupiti youtube tako da ne znam sta si postavio ali pronaci cu ja to i poslusati drugi put...obecavam. ma nema veze, nisam htio da trpam forum... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma jok samo trpas i guras..poznat si po tome  imas ''muzicku svastaru'' tamo ima i tema o muzici pa trpaj tamo, ako ti je do trpanja 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
Molena je napisao: ma jok samo trpas i guras..poznat si po tome 
imas ''muzicku svastaru'' tamo ima i tema o muzici pa trpaj tamo, ako ti je do trpanja :D iskreno ne bih...nekada sam to radio i trpao, slike erotske, razne i muziku...više ne... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
tako je kad vec trpas trpaj konkretne stvari  mislim na rijeci i slovca...da ne bi bilo zabune
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
Molena je napisao: tako je kad vec trpas trpaj konkretne stvari  mislim na rijeci i slovca...da ne bi bilo zabune mrzi me iskreno...drugi put... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
idem Tanguy moram nesto zavrsiti pa se pisemo kasnije uzivaj ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
Molena je napisao: idem Tanguy moram nesto zavrsiti pa se pisemo kasnije
uzivaj ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif) hvala Molena, i ti tako isto uživaj... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang