| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
dobro jutro.. spavas li ti ikako?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
Molena je napisao: dobro jutro.. spavas li ti ikako? đe si, pa ponekada... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jel radis ili si inace ranoranioc?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
Molena je napisao: jel radis ili si inace ranoranioc? radim kao žigolo... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ni žigolo nije dobar žigolo ali mehanicki ''odradjuje''  kakvo je vrijeme kod tebe?
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
Molena je napisao: ni žigolo nije dobar žigolo ali mehanicki ''odradjuje''  kakvo je vrijeme kod tebe? sunčano i hladno...ma žigolo mi je dž ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) eparac samo...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a gdje si to ti pa imas sunca!? zovi me da dodjem da upijem malo vitamina D
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
Molena je napisao: a gdje si to ti pa imas sunca!? zovi me da dodjem da upijem malo vitamina D ja sam na zapadu...trenutno nije neko jako...ali grije... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
na zapadu cega?
ma vazno je da ono sija i da nista ne pada kisa je depresivna
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
sija da...jes da je friško, ali ide...nema kiše...
|
|
|
|
|
|
|
|