| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Nemam Senko pojma kako to u RS i u BIH funkcioniše, iskreno meni je to i dalje sve BiH ona stara, ne vidim ja tu razlike sem što se neki ljudi prezivaju vako il nako, sem žrtava ima na sve strane a ove STRENDŽERSKE sotone su se naranili naših krvca msm kako na Srbe, tako i na Hrvate a ništa manje i Bošnjake a i one proterane Sefardare kojih više po Bosni i nejma i ko zna kojih još naroda i narodnosti (zvučim sad ko Maršal ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ) i opet nam prodaju maglu ni za kusur... sada su svi muslimani vehabije ma da pa majka mu stara da prostite kenjaju o tim vehabijama 20 godina i o tim ćelijama njihovim po Balkanu i znaju garant di su stacionirani, pazi niko ali NIKO me ne može ubediti u suprotno da smrti načinjene od tih vehabija nisu mogle biti sprečene
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
veče Laki evo ja pišem Kapital novo poglavlje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
veče vuki, ako ako, bolje i tako, nego nikako ili u prazno  nije da nam ne ide to, prazno i nikako 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ma šta fale malko se svađuckam sama sa sobom (čitaj ništa novo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ) ovde sve neki pismejkeri jbte ne more se o politici ni prnut a kamo li prozborit domaćinska neka ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
pa vid, prni ti slobodno, al nemo se u*ereš  šta te briga, tvoje pravo da se ne slažeš ( nisam pratila sta pisete ) ali ako se ne slazes, imas pravo, a i misljenje svoje, iams pravo... kad malo bolje razmislim sve imas pravo, pa i ono prvo gore, da se... 
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Veče Laki... Vuki,funkcionišemo kao 2 različite države...što u suštini i jesmo...imamo samo nekoliko zajedničkih organa i funkcija koje su nam nametnute poslije Dejtona... A Dodik najavljuje referendum o odcijepljenju za 2018. godinu...tada su izbori... 
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
bogate drzave, samo izbore raspisuju, gadjaju se sa novci senka, caoske
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ma kontam ja sve to isto ko i Hrvati što kontaju kako im je predsednica tajno posetila Jasenovac pre neki dan eto ista sam sad ko oni sad
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
došo Švabo da nas uči kako se u mesari radi pa bre Karađorđe se u gorbu okreće cccc
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598