| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
zanči željko je pedofiličar ix BreDkasti pa zar već aj lepi te snovi poxodili čuj smeta ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) ma nikako MolenČe ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Tanguy prijatelju, koliko si ti visok?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
ja jel...183cm...zašto pitaš...?!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MolenČe, pitaj ga za br cipelki da vimo ćel da rekne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vuki, ali cini mi se da je on zelio ovu stariju ekipu  ali svi dobro pjevaju bas sve i jedan kandidat
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
Вучица je napisao: MolenČe, pitaj ga za br cipelki
da vimo ćel da rekne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nek pita...neću je ujesti...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Tanguy je napisao: ja jel...183cm...zašto pitaš...?! pa da vjerovatno ti je broj cipela 43  onako pitam... a jel pricas francuski? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa napisao si da si neiskren totalno ko zna sada sta je istina mozda stvarno ujedas 
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
Molena je napisao: Tanguy je napisao: ja jel...183cm...zašto pitaš...?! pa da vjerovatno ti je broj cipela 43  onako pitam... a jel pricas francuski? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) broj cipela je 44, ne pričam, mada idem tam na odmor...da, napisao sam...pa ti razluči...ako ujedem, neš umrijeti...možda uzvratiš...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Vuki, ali cini mi se da je on zelio ovu stariju ekipu  ali svi dobro pjevaju bas sve i jedan kandidat e stvarno su svi extremno dobri biće to borba teška
|
|
|
|
|
|
|
|