| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
GiGi je napisao: Molena je napisao: Gigi, i kod tebe crni humor proradio haha  mora da je Lubitz bas djelovao na tebe Totalno sam fascinirana njime...ne izlazi mi iz glave Šalu na stranu...taj čovjek uopće nije pravi krivac! ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif) A krivac je !? nemoj samo neki teorija zavjere, jer ja stvarno ne vjerujem u to sto je tesko povjerovati da ima manijaka koji su spremni na takav cin!?, a ima nas svakakvih na kugli zemaljskoj
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
podseti me Iskra na Cecu a kontekst je nebitan
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Molena je napisao: A krivac je !? nemoj samo neki teorija zavjere, jer ja stvarno ne vjerujem u to sto je tesko povjerovati da ima manijaka koji su spremni na takav cin!?, a ima nas svakakvih na kugli zemaljskoj Meni je teško povjerovati jer ga njegovi prijatelji opisuju kao divnu osobu...a oni ga znaju bolje od ostalih. Nevjerojatno je koliko puno aviona nestaje u zadnje vrijeme i interesantno da nikada nije kriva kompanija, a za ovu se zna da je imala i prije kvarove u kokpitu koji srećom nisu tragično završili. Osim padova aviona, mene brine i sve veći nestanak maloljetnika koje još uvijek nisu pronašli. Zabrinjava me činjenica da ih je 1350 nestalo kod nas u zadnjih godinu dana. Meni to nije normalno!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e pa fala vam na divnom druzenju odoh
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iskrice...ugodan ostatak dana ti želim! ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ti nestanci su vec druga prica.
A kvarova aviona je bilo i prije, ali niej bilo medija koja si o tome pisali i oko toga frku pravili...jbg, to su stvari koje se prodaju. Crna kutija pokazuje da se on zakljucao u kabinu i odradio sto je naumio..djevojci je nagovjestio kroz razgovor sta planira...doktorski nalazi potvrdjuju njegovu nestabilnost....Ja nekako vjerujem da su ti psihopati, osim sto su psihopati i dobri manipulatori ljudima oko sebe te znaju natjerati covjeka da misle onako kako on hoce. Ne vjerujem u ovom slucaju u bilo kakvu teoriju zavjere.
A to za nestanke sam citala neki dan i sokirala se...strasno...trgovina ljudima je sve veca i veca...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
pozdravković ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pozdrav za Iskru i Vucicu...uzivajte ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Da...malo je zastrašujuće sve to. Kako je krenulo...još malo se ni u vlastitoj kući nećemo osjećati sigurno. Sad bježim na faks...bilo mi je lijepo malo ćakulati s vama!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Caoooo svima idem i ja da zavrsim sve i dan privedem kraju 
|
|
|
|
|
|
|
|