| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
uuujbt, pa ti ih dvojicu nakitila  jbt, kako sam ja finoĆka ... ja samo jednog ne znam ni s njim kako a kamoli sa dva komada budem odslusala ojesmicu cim uzmognem volim ovaj cetvrtak jer nemam nikakvih dodatnih van-poslovnih obaveza cetvrtkom a i sutra je onaj dan...znaDes koji ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
men je četFrtkovdanaka ko nekom petak nisam ja Mo nataknula nikog al može bit da se neko tako oseČa ša znam ipak sam ja samo romantikusoficijalis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ama Vuki nisam napisala NATAKNULA hehe...napisala sam NAKITILA si se sa dvojicom  ejs kolika je to razlika...ovo je bio kompliment msm ko moze da izdrzi dva komada 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
A inace mislim da sam i ja nepopravljiva klasa romanticara. Nekad se nesto kao koprcam, pravim se frajerica i to...kao pokusavam da sakrijem,glumim nedodirljivu, nestooo kao jaaaa hehehe..ali priznajem da mi i ne ide bas najbolje ... jbg sreca pa mi se uglavnom nasmiju  ... oči me odaju
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
E Mo jbga radim i čitam ne zameri sad će povećam veličinu ekrana msm da nejma razlike i nataknuti i nakititi dođe mu na isto kad obrneš i okreneš ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
objašnjavaju mi danima kako je biti romatikusoficijalis vrlo retka pojava skoro izumrla vrsta pogotovu kada se i u ovim godinama obraŠčići znaju zarimeniti i to meni prostakuši ccc ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) šta da ti kažem
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ako si ti prostakusa...onda ne znam u kojoj sam ja kategoriji  ne dozivljavam te kao prostakusu cak mi i ''vuces'' na tog romanticara...pises, slikice neke lijepis,pjesmuljci..kroz slova se cini da s romantikus zesci. A kakve veze romantika i crvenjenje imaju sa godinama!? .... ma hajdeeeee, ko misli da to ima veze s godinama pojma nema. Pa taman treba romantiku da trazim u onim plitkim ribama iz parova(cista usporedba)...!?...pa one ni ne znaju sta je to....samo pare pare pare, silikoni, avioni, kamioni i ostale zaebancije....sta ona zna sta je romantika...zacrveni se kad joj kazes da su joj silikoni ispali lijepi a nasmije se na neku svoju izjavljenu glupost..ma hajdeeee
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
e Mo, kad smo kod nji zar te neasrociraju na neke poznate jooj sad sam i breZobrazna ma bre psujem ko kočijaš al to se ovde neČuje oralno(usmeno da se razumemo) izražavanje mi je suProtno od pisanog na svu sreću te samo slovca trepere ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
moram biti iskrena i priznati da ne volim zene koje psuju..meni to ne zvuci lijepo nikako msm , daleko od toga da je ne psujem...nekada mi ono jbg, ebat ga i to..bas ide u recenici, ali uglavnom ne psujem. Bila sma par puta u situacijama gdje sam vidjela i sjedila sa zenama koje su imale rijecnik...da me Bog sacuva Zena onako, fino sredjena..poslovnjak, i rekao bi covjek...vidi sad ovo Kad tamo...paf...automatski mi je sva njena ljepota 'izlapila'...ako me razumijes  Sada ne mislim na klinke...iako mi je i to ruzno za cuti, ali hajde...dosta toga pripisujes godinama, pa kao proci ce je...ali generalno nisam pobornik psovanja. A to da asociraju na neke poznate...nisam bas ukapirala hehe...ne znam sta mi je jutros ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata