| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Kako bi sad sutnuo jednu kruskovu...al nema nikog da mi pravi drustvo
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
dobro dobro jutrooo opet u najavi lijep dan...ljepota  sunceeeee, dobro raspolozenje, dobra mjuza na rdv-u a posla ko u prici he he spavaliceeeeeeeeeee
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Srećan vam Svetski Dan Knjiga Knjige su bolje od seksa jer:
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma jasta su..kako da nisu msm, rijetko sta je bolje od seksa...da se ne lazemo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
jutro Molenče i tebi pa sad kako kome jbga ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma sve to stoji Vuki...super su knjige volem ih drzati u rukama, i gutati njihova slova i stvarati sebi neku mastovitu sliku u glavi ali da su bolje od seksa....how yes no rekao bi doktor Nele 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
uxxxxxxxxxx
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
evo i ja cu da trepnem ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) iako nemam pojma koja je pjesma u pitanju. Vuki odakle tebe u ovom terminu..jel to ne radis danas? i gdje ti je onaj gologuzi deckic ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vuki dok ga pitas gdje je, pa meni napise idem ja da pusim 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Low Deep T - The Sun, The Moon & Stars (Radio Mix) odslušaj kad dođeš kućici svidećeti se sigurna sam eto doĐox da vim šta se radi kad me nema xmmm ne znam za kog gologuzanka pitaš ovog na forumu il ovog u životu prvi se šfrćka narafski (čitaj muva net - žeMske s PPejovci ) a drugi, štrika naravno, ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) što bi Bubi rekla ene ga u podrum zaključat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|