| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Pa moram monologe pa nisam dosao ovdje gljivarit,kako znate ja uvijek pisem brzo i brzo mislim...a sto vi sutite sorry ali oprostiti
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
e jbga BreDkasti upropasti me sad pa zar misliš da ja VuČica da spadnem na jednu Srnu samo c onaj mali šlatkiš od gologuZankovića je za sad "moj" dok se nepopiŠmani MolenČe kaže, oće samo na mene da troši slovca jbga ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
al peva ovaj Željko ..ihhh ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Koji Zinkovic materet,to ti je neki virtuališe valjda...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vuki....pa ti si majstoriCA od pera...zar ne znas to promjeniti !? .. iznenadjena sam tvoje pero bi trebalo biti jace..tj tvoaj slova  prenesi mu da mu je suplja prica...ko voli tebe treba da voli i tvoje ''prijatelje'' i da iz postovanja prema tebi dodje da nas upozna ha ja hahaha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bradpresto Pitt je napisao: Koji Zinkovic materet,to ti je neki virtuališe valjda... gologuZanković jašta no virtueliša ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jasta Iskra..bas pjeva naleti na njega i sad samo vrtim jednu za drugom mostarac 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*