| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kao i ona rečenica .. ko zna zasta je to dobro rečenica za budale da se teše ma kao prvo ono klasika.. malo po kuci da se promuvam pa sam maloj obecala da cemo do knjizare za neke knjigice i tako ustvari resila sam da sto manje budem u kuci kad je lepo vreme e da vidim koliko cu biti od reci ili ču sebi zavalim šamarčinu sto sam se slagala ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa vjeruj mi da ja ne radim, da bih sada vec sjedila u nekoj od basta kafica....ali ne moze se ni to cijeli dan, da budemo iskreni. Moje radno vrijeme je bas naopako covjece pa sta ja mogu po kuci da se provrtim kada dodjem u 5 popodne ( a skoro rijetko kada i dodjem u ta doba )... nista. Okreni se, obrni se, izleti obavi sta sma smislila za taj dan, vidi se s ovim, s onim, trening, tecajevi kojekakvi...i proleti sedmica ko blesava majke mi. Ja ti se Iskra obicno vrtim po kuci subotom...moj usisivac radi samo subotom...tako je programiran 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
blago tebi , ustvari tako i treba al kod mene je kao naelezničkoj stanici hahahhahaha tako da mogla bih svaki dan da usisavam al ja kao prolongiram pa svaki drugi dan ma ebem ti te kucne poslove tko ih izmisli 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma i kod mene je prometno kao na autobuskoj hehehe...ali jednom sedmicno se usisava jedino ako se bas neki nered napravi, a ne napravi se obavezno se svi izuvaju zimi....a i nemam puno tepiha po kuci...parket je uglavnom a tepisici ispod stola nesto malo Ja sam sebi olaksala ali znas sta cu tio reci...pristala bih svaki dan da usisavam, samo da mi neko prozore opere 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
hahahhahahahah pozdravila te poja ćera i ona ima taj problem kaze mi juče ajd dodji da mi operes prozore evo reko samo da obujem patike i tu sam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo, odoh ako uspem sve da zavrsim pisemo se jos ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pisemo se Iskra...uzivaj i kad vec obujes patike, dodji i moje da operes 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
pa noćkica
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Da vam jednu pusu ostavim!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Da vam jednu pusu ostavim! pik pak moja evo i od mene jedna ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|