|
| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hej samo da se zna da cu da ispusim jos jednu cigaru i idem da spavam nisam isla na posao 7 dana bojim se da sutra ne prespavam 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Hahahhaha Molena ljubomoriše.... na sta molim te na tvoju sirovost mmmmmm, hvala ali ne hvala  ne lupetaj ta znas da ja tebe obozavam ali si sirovina i to ne mozes poreci 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena i tako čekam Layu...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
samo cekaj tako rade pravi muskarci  i da znas da nisam ljubomorna na Layu nju volEm
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena da je bilo tko usao na Forum i bilo sta uradio ti bi se samo slatko nasmijala,ali ako ja uđem bilo kako,ti spadas s baglama,iskačeš iz šina,jbote kod tebe je to ozbiljno....
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Vidis kako vučica ,moja frendika nema prigovora...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Molena da je bilo tko usao na Forum i bilo sta uradio ti bi se samo slatko nasmijala,ali ako ja uđem bilo kako,ti spadas s baglama,iskačeš iz šina,jbote kod tebe je to ozbiljno.... ma bolje da ne znas sta mi se desava kad tebe vidim na forumu i ja sam ozbiljna i ja samo na ozbiljno furam nista avanture i zaebancije...nemoj da se vrijedjamo ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ahhaahhahh,ma daj,mačko fali ti hrabrosti puno puno,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 296 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|