| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: ja sam ti Molenče zvanično na PPjcu a nezvanično nešto sporo kuckam valjda sam gladna pa klopkam slovca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ahaaa...to ono sto si zaljubljeTA pa izvedi decka malo u kafanu s drustvom sta ga skrivas majke ti  kafana casti, nemoj da se stidite ko garantuje Molenče moje da je to dečko viš ti u kako vreme živimo ništa neje sigurica... valjdak je stideći šta znam il ga mrzi da piše duge postove ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: uuu steta sto nisi pogledala film do kraja odlicna prica i odlicna gluma,Matthew McConaughey je u filmu VRH!!! probaj...nemoj da ostane nepogledan  naravno da neće!!! samo da skupim hrabrostu jbga godinu dana nikako da mi se namesti al doćiće na red ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa neka se nagne i kaze muuuuuuuuuuuu mi cemo skontati sta je  idem i ja drustvo na spavanjac laku vam noc i lijepe i mirisljave snove vam zelim ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
slatki sni Mo ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...oopss..izvin'te..utjutah se... ...im'o sam neko hitno lizanje prstitja..mljaaac mljaaaccc..  ... ..P.S.. koe otish'o..laku mu notj zelim...
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...ee vukice..sad mi pane na pamet... ...jes zainteresovana da sutra lizhemo neke prstitje preko dana..recimo u nekom greenet-u... ...umachemo prstitje u moccu i lizutjemo..mhhh lepote..  ...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
za laku noćkicu od mene
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...ete mi ga sad..ignorishka.. ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) ... ...okei..takoe~kakoe..bolje biti netje.. ![[images/smilies/blushdown.gif] [images/smilies/blushdown.gif]](./images/smilies/images/smilies/blushdown.gif) ... ...laku snovi..odoija.. ![[images/smilies/flyingpig.gif] [images/smilies/flyingpig.gif]](./images/smilies/images/smilies/flyingpig.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
siN bRutaL je napisao: ...ee vukice..sad mi pane na pamet... ...jes zainteresovana da sutra lizhemo neke prstitje preko dana..recimo u nekom greenet-u... ...umachemo prstitje u moccu i lizutjemo..mhhh lepote..  ... IZVINI Brutko ovo sinoćke nevidoK inače ćorkavitis znaš jbga reknuh li ti ja da će mo se mi pre na Ringu (il Vesbanhof (pišem po Vuku da se zna!!!)) ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ) sresti no u Bgd-u voelm moKu s sve šljag i lješnjak ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|