| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ja jos sutra idem, sad ce sestre lekove deliti caos
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
Laki,Cas....laku noć...
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahaha e Laki i ovi sto su ovdje su bas raspisani nema mi Pitta u pm, i ne znam s kim koju pametnu da prozborim  a fali mi i da ga gledam...sto jes jes
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molenče davaj neki film ko predlog za gledanje pošto mi nenadano upalo dežurstvo spavkalicama lepi snovi ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
gdje se ti gubis Vuki molim te kad god je u kafani guzva tebe nema
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ja sam ti Molenče zvanično na PPjcu a nezvanično nešto sporo kuckam valjda sam gladna pa klopkam slovca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a ne znam Vuki...nisam od nedjelje nista pogledala nemam vremena ali imas tamo na 'preporuci film' sto sam par njih preporucila imas onaj kill the messenger, mogao bi ti se svidjeti  ili onaj dallas buyers club jedan od ta dva 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: ja sam ti Molenče zvanično na PPjcu a nezvanično nešto sporo kuckam valjda sam gladna pa klopkam slovca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ahaaa...to ono sto si zaljubljeTA pa izvedi decka malo u kafanu s drustvom sta ga skrivas majke ti  kafana casti, nemoj da se stidite
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
da taj dalas nisam odgledala do kraja..... scena na počtku filma jbte znaš ona kada se od bolova previja dalje nisam gledala toliko mi je bilo realno uff to će sačekati neke ružičanstvene noćke... ma nema veze će nađem neku bozu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
uuu steta sto nisi pogledala film do kraja odlicna prica i odlicna gluma,Matthew McConaughey je u filmu VRH!!! probaj...nemoj da ostane nepogledan 
|
|
|
|
|
|
|
|