| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
dobar dan  dan je lijep i suncan uz povremenu kisu iz vedra neba ali ne bunim se previse...sve dok sam u kuci dobro je sto vani nije po mom gustu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
e ovde nemaaaaa, sve tako toplo, sedim u kratkih rukava 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
sjedila sam i ja u kratkim rukavima pa nakon par dana.....zalegla sve mi se cini da je jos rano...nije nam vise 20  zeznuto je ovo vrijeme pravo pa gdje si ti Laki....neki nemir se u tebe uvukao sve mi se cini hihi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
jao nije Moli, sve mi nekako lepo i mnogo dobro sam raspolozena, volim jutrom kad oci otvorim da me Sunce oprlji, odmah mi se osmeh navuče, ne znam zasto, oduvek je tako
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa svima je valjda tako gdje cu ja biti juznjak a da sunce ne volim pa jedva cekam ono pravo Sunce...ono na kojem se japanke za asfalt lijepe
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ajooooooj, smao da ne bude kao proslo leto, bilo je katastrofa...
moram ti reci...ebem te corava
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
 ispravila sam se ali ja to namjerno...da bi imala sta lijepo da mi kazes..poput ..ebem te coravu ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
pa sta ces lepse haha, licim na uthera
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Uther....nedostaje vidis steta sto ga nema....ako ga upratis gdje javi mu da nam dodje reci sta ''lijepo'' pa nek opet ide niz Drinu
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
vazi, bas cu ga pecnuti, da vidim imal' kakve kobaje, jaja, luka, paradajza, krompirica sa talandare stoka jedna ni zdravo ne zna reci, cek dok....hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|