| Autoru |
Poruka |
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ma ne... Smaraš jako i nekada me tako iznerviraš... Uvek neki bacaš neki hejt kada dođeš ovde, pa rekoh da ti malo uzvratim... Ti taj rečnik odlično razumeš... Hvala, i drugi put  Što se mene tiče piši šta god hoćeš, nemam nameru sa tobom ikada više da pišem... Uživaj i bye ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Žex je napisao: Kad god dođeš ovde kenjaš kao foka... Neverovatna si...A pritom sam ubeđen da si glupa kao noć... Uvek sam za tebe mislio da si najveći glupson koji je ikada posetio ovaj forum a tvoj mozak ko da je na koncentratu kad pises ovako misaone recenice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Nisam sigurna da mi razgovor akademika ne bi bio interesantan, ili tako nekih aj da kažem umnijih ljudi... svakako mi je prostačenja preko glave... al ljubaznost je samo nepristojnom pozivnica da se popne na tvoj stepenik... lako je biti balega al da vimo koliko je lako biti čovek hmm ne znam koji mi je moj, što malo po malo pustim tv sa njima al pati ne duže od 10tak min toliki mi je prag njihove mudrosti dovoljan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Žex je napisao: Ma ne... Smaraš jako i nekada me tako iznerviraš... Uvek neki bacaš neki hejt kada dođeš ovde, pa rekoh da ti malo uzvratim... Ti taj rečnik odlično razumeš... Hvala, i drugi put  Što se mene tiče piši šta god hoćeš, nemam nameru sa tobom ikada više da pišem... Uživaj i bye ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif) sto se mene tice ne volim sirovine kao ti ne divanim sa njima al volim da ih poteram na svoje mesto ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
SENKA DODJI DA BANUJES ZEXA
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
e dok ja nešto napišem sporohodajućim prstima on se zagleda u tenis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
poceo tenis
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
SENKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Vuki jel gledas tenis?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
|