| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Upisacu se majke mi Pa ne idemo Pitt sa namjerom AJ IDEM UPALIT FILM I PLAKATI nego oci se zasuze same valjda je to nesto jace ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Procitala sam to jos u decembru ja rekla drugaricama da mi kupe neku romanticnu knjigu,al tipa latinoamerickih sapunica ljubav sa srecnim krajem kad ono brate mili tuzan kraj  ( nisam citala knjigu, ali ekranizacija je fina mladi su glumci, prolaze tesku borbu ali isplati se pogledati film...ocekivala sam bezveze 2 sata ali sam bas pogledala fin film pogledaj ako ti se bude dalo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
proleće svima tražix rmx al nema taj koji ja oćem ondak original ide
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
a ti Pitt ulazis na forum ne sa namjerom da places vec da provociras ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
I sad uvaljuješ Megi u to,a ti Megi nemoj slučajno da si gledala taj film,jesčula---
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Upisacu se majke mi Pa ne idemo Pitt sa namjerom AJ IDEM UPALIT FILM I PLAKATI nego oci se zasuze same valjda je to nesto jace ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma pusti ga Megi vidis da nije po njegovom pa mora se malo praviti pametan a ne zna ni o kakvom je filmu a ni prici rijec bolesnik u glavu...pacenik centra paznje bas mi ide na zivce ponekad
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
o kom filmu pričate ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
nema provokacije nego samo da vas educiram
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ako je neki ljubić davajte naslov... nešto mi se gleda ljubavniČko a da nije pronjava narafski ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*