| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Hocu,pristajem na sve  e znas sta sam dobila sinoc da ti se pohvalim cvet napravljen od salvete ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jel namirisan onim osvjezivacem iz wc-a? ako jeste cestitam mladicu na domisljatosti 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
haj slikaj taj cvijet da vidimo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
uvjek isti al se nismo videli bese to ,prosle godine ne znam koji mesec a ima ovaj nopvi sto mu moja drugarica dala broj al nije mi simpatija nema tu hemije na prvi pogled ali ako me bude zvao da se vidimo,otici cu cisto da vidim kako ce taj da mulja posto mu fora da prilazi devojkama sa salvetom i pravi cvet ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kako ti samo privlacis te neke slucajeve nije mi jasno hahaha magnet si za te sa super forama 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
malo se ispresovalo u torbi 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa kazemt i ja da ja srece nemam al mi niko ne vjeruje sve neki sto nisu spontani nego unapred smisljena taktika kako sta da kazu jednom sam pala drugi put necu a seti se onog, sto uzeo foru iz filma , i to mog omiljenog,Tri metra iznad neba ,pa i meni rekao da sam ruzna,ruzna frizura pa onda daj mi broj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
vidi cvijeta molim te hahahahahaah pa mora mu se priznati kreativnost heheh
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nego sta ti je to ''Romanticni/Online'' ? 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) sad i meni smjesno  ali dobro je, ipak je ovo prvi cvet koji sam ikad dobila pa makar i od tolet papira,salvete cega li je vec ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|