| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
siN bRutaL je napisao: Вучица je napisao: Brutko maČorčino mrnjauuu ![[images/smilies/flirty6-smiley.gif] [images/smilies/flirty6-smiley.gif]](./images/smilies/images/smilies/flirty6-smiley.gif) (razmišlja: laxko je njem kad je maČo jedini na forum Sg ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ) ...kikikiki..kad miseva nema..brutko kolo vodi..ojsaaa djip djip... znači napokon progledax ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) i to kako! s sve cmokići za levo okce ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) uxxxx pljusniuh se ledenom vodicom ko onom svetom ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Vuki sada dolaze oni dani skitnje po okolnim prirodnim ljepotama koje nas okruzuju oš da rekneš geografija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Вучица je napisao: Molena je napisao: Vuki sada dolaze oni dani skitnje po okolnim prirodnim ljepotama koje nas okruzuju oš da rekneš geografija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) znaci translejter ipak radi ebem li ti znanje 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
Dobro vece narode Kako ste mi...jel se to i moj brutalni drug napokon pojavio 
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Danaske sam nešto posebno šljokičavo valjda mi sunašce udarilo u hormone a došo i Brutkić ko bukić Dotore ko bone di ćeš lepše proleće a translejtor fercera mimo svega ko singerica za svoj groš...
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
vukice..ti bi mene translejtovala zednog preko vode..svemse cini
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senkoooooo proleće i teb ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
siN bRutaL je napisao: vukice..ti bi mene translejtovala zednog preko vode..svemse cini eh nije valjdak bate da i teb s men translejtor treba a da bix ma bx što nebix ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Senko..drug..dosao bi ja i ranije..neg sam zaboravio pass..pa dok sam ga nasao de sam ga ustekovao.. ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|