| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
opa Pitt..naucio si  bravo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
opaaa uspjelo je,obnavljam znanje majstor mi jutubac popravio doso s mora-
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
ova pjesma je za Megi,,ahhaahahah,spešels
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: Auuuu,......pa to je izlaz iz krize jeftinije te dodje razvod poslije nego kredit u banci da dizes  znaci kad to treba 5000 eura ozenis kineskinju i poslije se razvedes ako treba hehe Megi neka si...naci ces nesto bolje, naucila si svasta tamo sigurno pa to ti je prvi neki pravi posao Da, ali nije to baš lako kako napisa... Daju oni taj keš, ali problem je stupiti u kontakt, sigurno ima čitav spisak Srba koji su na ''čekanju'' Meni ionako trebaju te pare, pa možda i stanem u red ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nije majstor nego Molena majstorica dobro objasnila
pa pohvali mee , nece ti se nista desiti
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena sad si naucila tecu da postavlja klipove znaci mirni smo svi jedno vreme 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
ma daj rebus nek laža pravi koja trn nacrta kao-trn,,ahhahaah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Zex, evo Megi ti moze biti štela..ona je radila kod njih 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ooooo molena cestitam ovo je nevjerovatnooo da je Pitt uspeo postavit link sa yt ovooo zasluzuje sad da se postavi ona slikabrad pitta animacija sto tapse rukama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
laža je za rebusa bolja od mene profića,to je moguće samo na Forumu,,,hahaahahah
|
|
|
|
|
|
|
|