| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahahhaa e pa drago mi je da pozitivno djelujem na ljude a petak je nekako sam od sebe pozitivanm jos ako sam i ja njemu...ejsssss...mora biti dobro  sta ima u Bg?...kako provodis dane Iskra?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mo, suva klasika sta da ti kazem.. Bgd ko Bgd.. bar sto se mene tice jer ja dalje od Hrama ne idem ima neki kafic skoro otvoren al ne onaj sto ga Cas spominje I svako vece pauk odnosi kola i cim se parking servis skloni eto njih opet i opet ne mozes ici trotoarom nego ulicom, umalo me nije opalio auto na sred ulice. i sinoc se malo zakacim sa tim momcima, i tako.. Sto sam sad ovo pisala pojma nemam
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
imam neku gomilu stvari koju treba da zavrsim pre nego muz ode preko a ja.. ko trut JBT od sutra do sutra ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Mozda si se i sa Casom zakacila  pa i kod mene je tako u pojedinim naseljima...nedostatak aprkirnih mjesta ej od trotoara napravio novi parking, i onda je to problem za pjesake...ali razumijem i stanare...gdje ce sa autom!?jbg,grad to treba rjesavati.. a kada muz ide, i na koliko? jel to samo posjeta Iskra ili ode i on..pa cete onda i vi za njim?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma jok nisam sa Casom.. njega bi prepoznala po mokasinama i onim golemim rucnim satom njega sam skoro videla u cegeru ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) al on mene nije muz treba u Maju.. opet na 6 meseci a mi.. uff trebalo bi al kako cu pojma nemam, Velja mi problem ne moze on toliki let da podnese
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: ma jok nisam sa Casom.. njega bi prepoznala po mokasinama i onim golemim rucnim satom  ...hehehe, kako ga mlada zavuce...hehe Ostavi Velju meni hehe... pa vidi..kako drugi ljudi sa psima obavljaju prekoocenske letove...de se ti malo raspitaj nemoj da ti pas bude prepreka i da ti on predstavlja problem
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
trenutno mi je samo to problem, sve ostalo je sredjeno al nadam se da cemo i to srediti
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa jasta ces a koliko je Velja star?
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
sad ce u junu 6 godina
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
to znaci da je Velja usao u cetrdesete jos jedan beogradski mangup  nije ti lako Iskra, aaa ne ne haha
|
|
|
|
|
|
|
|