|
| Autoru |
Poruka |
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Bradpresto Pitt je napisao: Kazu da se ozbiljno radi na programu transmisije,to je ono kad se s jednog mjesta presilis na drugo kao u Zvjezdanim Stazama,i to je moguće. To je Pitte trenutno žešći S.F. Prvo je potrebno da se svaki ljudski atom razdvoji, pa pošalje, pa onda sastavi u pravilnom redosledu... Mislim da su u Cernu uspeli da pošalju jedan jedini atom, a za to su im bile potrebne decenije istraživanja
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Samo upalimo ja i Molena kompove ili vec sta i ošini po prasini,,,hahahahhah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E kad se uzme u obzir da oni najgenijalniji upotrebljavaju do 8 % mozga,onada znate stase moze izumiti s jos ostalim postocima,to ne nepojmljivo.
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: pa napisao si kako narod gleda to sranje bez poruke..rafinirano smaranje nekim glupostima od nikakve zivotne vaznosti. meni su i te emisije u rangu s tim....ali je popularno upravo zato sto je kao sranje neoptereceno i opusteno ljudi to vole..vecina, ne svi
Ja živim za rijaliti... Trebalo bi da znaš da je ovaj forum osnovan zbog rijalitija Molenče, ja sam ti svaštojed... Od psihologije, astronomije, medicine, fizike, hemije, istorije, do rijalitija... Ni sam ne znam kako postižem sve... Verovatno je to što sam jako znatiželjna osoba
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ali sve to postaje nakon nekog vremena normalno,prije je bilo cudo kad netko ima,stajaznam,mobitel,sad jecudo kad ga netko nema,kao ja recimo.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Zex to sam davno shvatila i respect imas od pocetka zbog toga  ..znas to hehe, ne foliraj sada i ne pravdaj se. Ma i ja ih pogledam, ne kazem..ali mi glupo gledati na neki stvar samo iz svog kuta gledanja...ja to onako generalno  nego mogu da vam pokazem sta mi danas posebno uljepsalo dan?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Daj molena pusti taj kućni uradak,jel to?!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ali sve to postaje nakon nekog vremena normalno,prije je bilo cudo kad netko ima,stajaznam,mobitel,sad jecudo kad ga netko nema,kao ja recimo. Pitt moj zivot je nezamisliv bez mobitela danas?prije svega posao...ja ne mogu biti bez telefona nikako a neki dan smo se sjecali vremena sa fiksnim telefonima samo i zivilo se super majke mi hehe..
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Dobra vam večer...slatka kao šećer! ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Daj molena pusti taj kućni uradak,jel to?! kakav kucni uradak?o cemu ti to majstore
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 185 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|