| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Znaci moze se trudna ostati i preko Neta,pa zao su trebe izbjegavale Skype samnom,sad mi je to jasno.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i meni je Fury dobar ocekivala sam neki bezvezni americki ratni izvikani film a na kraju..odlican
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Sve radim,cijepam drva,cistim tavane stare,uredenje okucnice,vrta,ma sve.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e moram neki avatar da stavim zbunjujem sebe 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Sve radim,cijepam drva,cistim tavane stare,uredenje okucnice,vrta,ma sve. mogu li i ja da te unajmim za neke dnevne poslove? i kakve su cijene...koliko dnevno bi me kostao !? 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ako ste gledali Fury,vidjeli ste koja je to tehnologija snimanja izvrsna,npr.kad tenk ispaljuje granatu...
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Bradpresto Pitt je napisao: Znaci moze se trudna ostati i preko Neta,pa zao su trebe izbjegavale Skype samnom,sad mi je to jasno. Očigledno da ne mislimo o istoj ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Skoro sam gledao ''A Walk Among The Tombstones'' Nije baš dragulj među trilerima, ali može da se odgleda... Liam Neeson uvek gađa dobre role
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Sve radim,cijepam drva,cistim tavane stare,uredenje okucnice,vrta,ma sve. mogu li i ja da te unajmim za neke dnevne poslove? i kakve su cijene...koliko dnevno bi me kostao !?  Cijena prava sitnica,s clanicama Foruma jeftinije.Sta imas krečenje ili kaj!?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nisam gledao taj Zekse,ne stignem,kazem budem umoran,evo jedino Nedjeljom uspijem nesto pogledati.
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ako ste gledali Fury,vidjeli ste koja je to tehnologija snimanja izvrsna,npr.kad tenk ispaljuje granatu... Ono sa tenkovskim granatama odlično je odrađeno... Tačnije potpuno je realno... Imao sam osećaj da stvarno ispaljuju granate... U Subotici sam bio u tenkovskim jedinicama i veruj mi da su odlično odradili taj deo filma...
|
|
|
|
|
|
|
|