| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
SHE je napisao: Senka je napisao: Pa dobro...on živi sa nama u stanu...ali je dobar....ne pravi nered...zna se kada jede...ne zanovijeta...msm,ne previše... ma sve je to lepo al ne moze zameniti ljudsko bice nemoj to da zaboravis hmm...nikad Naravno da ne može... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: jel te muz pita aman zeno sta radis na tom kompjuteru? po nekad? Ne pita...prestao je...valjda se navikao već... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: SHE je napisao: verovala ili ne sve me strah posto spavam na potkrovlju da mi crep ne propusti silnu vodurinu i da plafon ne padne od mene aj smej se sad ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa ne može to tek tako...morao bi neki jak vjetar da podigne krov i crijep...valjda... Aj bona,ne brini se...neće biti nevremena.... hahahahah,prepoznajem tvoju zainteresovanost u ovim recima hvala
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: SHE je napisao: jel te muz pita aman zeno sta radis na tom kompjuteru? po nekad? Ne pita...prestao je...valjda se navikao već... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ozbiljno te pitam al sad stvarno da li je ljubomoran,na sve te neke neopipljive osobe iz pizdinaca i sa neta?
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ne znam što se baš toga bojiš...čuj mene... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) ...a ja se bojim grmljavine... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ja bih bila ljubomorna! ne vidim nesto cudno u tome sve drugo bi mi bilo nenormalno
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Ne znam što se baš toga bojiš...čuj mene... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) ...a ja se bojim grmljavine... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) eto vidis isto ko ja !!! cak se bojim i ljubavi na prvi pogled jer postoje varnice a to opet ima veze sa elektricitetom
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: Senka je napisao: SHE je napisao: jel te muz pita aman zeno sta radis na tom kompjuteru? po nekad? Ne pita...prestao je...valjda se navikao već... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ozbiljno te pitam al sad stvarno da li je ljubomoran,na sve te neke neopipljive osobe iz pizdinaca i sa neta? Nije...on ima svoje zanimacije...uzme daljinski i šalta do besvijesti po kanalima...
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Što da bude ljubomoran...prevazišli smo mi to...sad smo na višem nivou... 
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: SHE je napisao: Senka je napisao: SHE je napisao: jel te muz pita aman zeno sta radis na tom kompjuteru? po nekad? Ne pita...prestao je...valjda se navikao već... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ozbiljno te pitam al sad stvarno da li je ljubomoran,na sve te neke neopipljive osobe iz pizdinaca i sa neta? Nije...on ima svoje zanimacije...uzme daljinski i šalta do besvijesti po kanalima... pa i to je ljubav zar ne?
|
|
|
|
|
|
|
|