| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Da vam ostavim big pozdravček i prekrasnu pjesmu idealnu za opuštanje dok vani kiša drsko pere vaše ulice! Probajmo još jednom zubima se za me drži prvi put da nekog volim prvi put, a već se bojim
Još jednom nek bude krvi još jednom da nam sude još jednom je svijet na kocki pa nek bude što god bude
Još jednom da te vidim još ti jednu boru stvorim još ti jednom slomim srce pa ti kažem da te volim
Još jednom da te nađem na dnu mora kako goriš stoti put da isto kažem stoti put, a još se bojiš
Ti si nešto poput mraka što te više ima to te slabije vidim (onako k'o usput) što te više ima ti si nešto poput noći (onako k'o usput)
Što te dulje čekam (stao sam uz nju) to ćeš kasnije doći,(onako k'o usput)
što te više ima (stao sam uz nju) to te slabije vidim (onako k'o usput)
Što te dulje čekam to ćeš kasnije doći
Ma probajmo još jednom zubima se za me drži prvi put da nekog volim prvi put, a već se bojim
Stoti put, a ti još brojiš stoti put, ali još me voliš prvi put, a ja već brojim pa zar drugi put postoji?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
dobro vece ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
dobar dan...lijep i suncan dan 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
dobar dan kazu na tv u pasce sneg...ponovo 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
na mom tv-u nema tih vijesti jer kod nas nece pasti snijeg  dobar dan She...sta ima, sta nema...kako si?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
a taman sam pospremila zimske jakne e jbm ti sad ne znam dal je lakse smrzavati se il je teze raspakivati ih ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bona She kaze se dobro jutro Molena..dobar dan nesto jbm mu....sta ti je da nisi nesto ljuta na mene mozda ? 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Zar je neko uspio da nas zavadi....nas koje nismo drugacije od vec vidjenog u net svijetu 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
u danasnjem kuriru sam nasla interesantan predlog za dorucak idem ga isprobati pa,pa ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
 u slast !
|
|
|
|
|
|
|
|