| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: SHE je napisao: da vas obavestim! citam knjigu od nekog Ante Tomica a naslov je Sta je muskarac bez brkova ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Imaš i film po tom romanu....fenomenalan je...jedna od najboljih komedija sa svih naših prostora...postratna... e morat cu odgledati interesantan pisac vec sam citala jednu njegovu knjigu odusevio me kvalitetan humor
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
prestala sam gledati pinkove zvijezde... prebacila sam se na the voice!!!..puno blize meni i mom ukusu sto se tice muzike. Pinkove zvijezde predugo traju ... vjerovatno cu se opet ukljuciti kada dodju u neku zavrsnu fazu. Dobar vam dan 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
o jebote sto se ja nabubeca ne mogu sad da disem
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
Sinoć sam gledala i Voice i Pinkove zvezde...i nerviraju me i jedni i drugi...ja se saživim sa takmičarima,pa mi žao kad neko od njih ispadne...to u Voice mi je još nemilosrdnije jer ih je manje i svi su sjajni pjevači... 
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: Senka je napisao: SHE je napisao: da vas obavestim! citam knjigu od nekog Ante Tomica a naslov je Sta je muskarac bez brkova ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Imaš i film po tom romanu....fenomenalan je...jedna od najboljih komedija sa svih naših prostora...postratna... e morat cu odgledati interesantan pisac vec sam citala jednu njegovu knjigu odusevio me kvalitetan humor Evo ti link za film...opustiće te i slatko ćeš se nasmijati... http://domacifilmovi.info/videos/sto-je ... bez-brkova
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
to smeha da je fali mi smehhhhhhhhhhhhhh
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Fali i meni...ali taj ilm već napamet znam...treba mi nešto drugo... 
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|