| Autoru |
Poruka |
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Lila je napisao: klara je napisao: Lila je napisao: Klaro samo da te pozdravim ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Draga Lilo, drago mi je videti te ovde. Da znas da se cesto setim tvojeg prvog jutarnjeg posta, kafe, lepih reci...tako mi je pocinjao dan na poslu. Otvorim forum i prvo pogedam tvoju poruku. Da , nekad bese. I evo nas ponovo kao nekada...Dobro se nikada ne zaboravlja... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
Jana je napisao: Pozdrav svima, a u Klarinu čast  pre neko veče joj se prividjao Do suza me ona tvoj post doveo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hvala Jano. Uffff sto volem pelinkovac
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Senka je napisao: Zlobni je napisao: Je l' nekom treba pregled? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Zlobniiii...kako da ne treba...Mogu li ja prva? Moze Senka, skini se ![[spite.gif] [spite.gif]](./images/smilies/spite.gif) Gde te boli ![[shifty.gif] [shifty.gif]](./images/smilies/shifty.gif) Ovde..... ovde ...........ili OHO ovde?
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Zlobni je napisao: Je l' nekom treba pregled? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ako je to u pitanju džabe si došo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Auuu,vec pijani...Ovo je bre kafana...Ordinacija je soba br.10 Ne skidajte se ovde...Naljutice se Trifun. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
Doktoreee...uho me zabole(lo)...čuj on bi odmah skidao... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Dobro veče narode
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
|
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Vujke,zemo i tebi dobro bilo. Lila,a za nas,devojcice? ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
za vas kabeza
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
|