| Autoru |
Poruka |
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
I sto bi sa tom fantazijom?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma napisat cu to je malo sira fantazija,,,uffffffff
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
S lipim Canetom,,hahaahahahaahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ovih dana Tw,i poslat cu tebi i Mo na pp,sta imaju ovi okolo uživat.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: Joj malko m je neugodnjak,ocu napisat cu to u posebnom postu ovih dana na svom blogu. hahaha  ..neugodnjak i Pitt u istoj recenici.... znala sma majke mi...frajeru!!!  nego jedva cekam tu pricu i fanztaziju...uvijek mi je bilo draga da sam necija fantazija ti moja jos nikada nisi bio moram priznati iako, nikad se ne zna...sve je jos moguce, korpu si mi dao taman kad sam se nalozila ![[images/smilies/dislikesmiley.gif] [images/smilies/dislikesmiley.gif]](./images/smilies/images/smilies/dislikesmiley.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
napisi javno Pitt hahaha..ne vjerujem da se ti stidis nemoj samo da smo na fotelji molim te 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Joj malko m je neugodnjak,ocu napisat cu to u posebnom postu ovih dana na svom blogu. hahaha  ..neugodnjak i Pitt u istoj recenici.... znala sma majke mi...frajeru!!!  nego jedva cekam tu pricu i fanztaziju...uvijek mi je bilo draga da sam necija fantazija ti moja jos nikada nisi bio moram priznati iako, nikad se ne zna...sve je jos moguce, korpu si mi dao taman kad sam se nalozila ![[images/smilies/dislikesmiley.gif] [images/smilies/dislikesmiley.gif]](./images/smilies/images/smilies/dislikesmiley.gif) Pa ja.
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Ma dajj ja cu doci ovde o5 za 3 meseca, mozda. napisi sad ako hoces i ne na PP nego javno
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
to ono prvo me palis pa me onda 'ladis nisi fer ''prijatelju'' 
|
|
|
|
|
|
|
|