| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Brate i ceca je institucija, ali ne mozes to porediti...to se nikada niej moglo niti ce moci. Ceca, Madona...sve ej to komercijala i imaju 'svjetske' komercijalne hitove, ali Josipa ima svoj prepoznatljiv stil i pjesme...ona se ne poredi ni sa kim. Dobro..ako neko ima problema sa sluhom, jasno mi je zasto ne vidi razliku i nemogucnost usporedbe.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Madonnu nikada nisam voljela. Ne znam zašto. Mnogi je vole, meni je bezveze. ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
i nemoj mi vise slati poruke na viber blokirala sam te 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hvala Bogu ja sam bila kulturna do zadnjeg casa 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma jasta sve vam losa ceca a svi poludeste uz njene pesme ahahahahaha ma daj ne lazite
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Molena je napisao: Brate i ceca je institucija, ali ne mozes to porediti...to se nikada niej moglo niti ce moci. Ceca, Madona...sve ej to komercijala i imaju 'svjetske' komercijalne hitove, ali Josipa ima svoj prepoznatljiv stil i pjesme...ona se ne poredi ni sa kim. Dobro..ako neko ima problema sa sluhom, jasno mi je zasto ne vidi razliku i nemogucnost usporedbe. E nešto slično sam i ja mislila kada sam Josipu nazvala institucijom. Ceca nije ništa revolucionarno na sceni, ima nekoliko dobrih pjesama i to je to. Josipa je pak totalno svoja. Ekscentrična. Uvijek daleko ispred svoga vremena.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: hvala Bogu ja sam bila kulturna do zadnjeg casa  naravno!to je nivo! ma sta te briga sta cu ja misliti a jasno je cim si blokirana ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
dole Josipa! zivela CECA! ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nije niko rekao da en volimo Cecu nije mi u kategoriji muzike koju slusam i preferiram ali znam sta radi i kako svoj posao dobro odradjuje ima hitove...dobre hitove nije rijec o pjevacici...nego o stilovima koji su neuporedivi i ne samo stilovima pjevanja...generalno stilovi su razliciti u potpunosti u svemu neuporedivo!!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
mnogo si negativna She kao da zelis da se svadjas!?
|
|
|
|
|
|
|
|