Autoru |
Poruka |
Gost
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
sad postaK i provokator samo ti Gostuj i uživKaj ko Gost ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) Pitt je polomio butku i ne mere da kucka samo mi neje jasno kako ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif)
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
Etoooo...provjeravam...i vidim da sam uspjela da maknem taj kod za goste... Možda sad budete više pisali.... Pozdrav za sve goste... ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
Вучица je napisao: sad postaK i provokator samo ti Gostuj i uživKaj ko Gost ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) Pitt je polomio butku i ne mere da kucka samo mi neje jasno kako ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif) pa jbte,jeste da u poslednje vreme pise ko nogama e stvarno mi ga zao sta radis?
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Gost je napisao: Etoooo...provjeravam...i vidim da sam uspjela da maknem taj kod za goste... Možda sad budete više pisali.... Pozdrav za sve goste... ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif) Senkastaaaaaa isprepada me bre
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Gost je napisao: Вучица je napisao: sad postaK i provokator samo ti Gostuj i uživKaj ko Gost ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) Pitt je polomio butku i ne mere da kucka samo mi neje jasno kako ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif) pa jbte,jeste da u poslednje vreme pise ko nogama e stvarno mi ga zao sta radis? ma radim a zakucah se na ovu temu i viš kako raduckam kuckam s teb ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
a zašto ova tri Gosta ćutu sad m ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Kakav je ovo gost...ni hvala što sam makla kodove... ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif)
|
|
Gost
|
|
|
senka majke ti jel zaradjujes ti neke pare od ovog mog kuckanja? 
|
|
|
|
|
|