|
Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
najduhovitiji... Radisavnajdosadniji.... nema ih visenajkreativniji... Minka, Jana, Nero, Zlobni, Klara i Canesa najlepsim nikom.. Molena i Empedokle sa najruznijim nikom... najbrzi prsti... Meginajsporiji... Amenosvadjalica... Megi i janajveci folirant... Bubi-Bubili i Sjajnanajiskreniji... dosta njih koje znam dugo, za ostale ne znamnajmudriji... imanajnaivniji... itekakonajvise koristi smajlice... Bubi-Bubilinajromanticniji... Galeb i Meginajodaniji...... Jelena, Malena, Minka, Moli, Maleni, Trtilo, Laya, Cane, SHE, Nero.....sa najvise klonova... nema klonovanajradoznaliji... Megi i jaulizica... zaboravila sam kako ide nick ali je muzjak (seko, bato, KKK, palce ufff to mi tako dodje kao da neko nekom lize bulju)najlepsi (videli uzivo-slika)... Megi (izvinite ali njenoj mladosti i lepoti nema niko ravan) najlepsi odabir avatara... Megi, Jelena, Molena, Emanuela, Galeb, Pikard....II najpopularniji forumas i forumasica (generalno ne vas stav) Malena (ima je svudje)najomrazeniji fourmas i forumasica (generalno ne vas stav) Bubi-Bubilidobar smisao za humor.... Radisavlos smisao za humor .... Pitic (otpao mu kitic)ne prica nista o sebi... casualprica puno o sebi... Lila u svojim postovima, volim da citam njene price o zivotus njim/njom bi voljeli zaglaviti u liftu... Empedokle (ne samo u liftu, bolje me pitajte gde ne bi sa njim)s njim/njom bi se voljeli sresti u sauni... Empedoklelako se naljuti... SHE i Mojnedrzak/drska ( i zensko i musko)... Msm da sam ja najgoravoljeli bi postati prijatelj u reali sa:... Just, Malena, Moli i Minkavoljeli bi ostvariti intimni kontakt sa:... Empedokle najveci diplomata:... Senkaintrigantan:... vama najdrazi forumas/i:... Jelena, Jana, Malena, Lila, Minka, Moli, Maleni, Trtilo, Laya, Cane, SHE, Nero, MAD, Nikita, Zlobni, Zmaj, Debilko ... nadam se da nekoga nisam izostavilaza koga imate osjecaj da je lijep ciju sliku nemate: ni jednu nemam (sem od Megi) a nisam razmisljala ko je lepko vas najvise nervira i cime:... Vucica njenim pisanjem, pricaju da lepo pise ali me mrzi da je citamsta mislite ko ima najvise love: JA!! Love je moja najveca i beskrajna sta misliti ko ima puno informacija 'u sebi'(nacitan) : Empedokle i Trtilokoga ne razumijete u postovima: ASG nikada ne znam sta je htela odgovoriti a ni kome ko vam je jasan 'k'o dan':.... Justko vam je 'mutan ko noc' :... ne znamiz kje 'mire tri vraga vire' :... Bubi-Bubili i Sjajnas kim bi voljeli zaigrati 'saha' : Empedokle, kao i svaku drugu igru ali u skidanjeIII Najviše vremena na forumu:... DebilkoNajmanje vremena na forumu:... KlaraUVEK '' viri '':.... Bubi - BubiliNe '' viri '' uopšte:... ne znamŽensko sa muškim nickom ( ovaj ili drugi forumi ):... Muško sa ženskim nickom ( ovaj ili drugi forumi ):... Glavna tračara:... JA, volim trac vise no ista a kada ga nema sama ga izmislim, ali mi niko ne veruje Uobražen/a:...... Ko vas je baš, baš iznervirao i zašto:... Nek pocivaju u miruSpletkaroš ( m, ž ):... Ko će sve popuniti:... Ko će preskočiti bar 3 pitanja:... JAKo važi za damu u RL:... Ko važi za slobodniju gospodičnu:... JA, msm nije da mi je KKK non stop ustima ko Emi ali lajem opasno, kako bi neke dame rekle za mene (Bubili) da sam ulicarka Ko je dingospo:.... Trtilo i MADKo je žigolo:... bolje pitanje ko bi bioKo čita kao bukvar ostale forumaše:... Ko je inteligentan ( m, ž ): ... Ko leže i budi se sa sujetom:.. Ko visoko leti:.... Andjeo sa greskom i EmaKo je sa obe noge na zemlji: NikitaKo forume shvata previše ozbiljno:... Bubi - Bubili i Sjajna.... Ko se samo dobro zeza:... Vecina - 98%Ko ima najlepši glas od naših '' pevačica '' ... MolenaKo ima najlepši glas od naših '' pevača "... casualDa dodam i dajboljeg sa instrumentom: ZLOBNI I casual
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
najduhovitiji... Zlobni, R.Olujninajdosadniji… msm Pitt, njega ni ne primjecujem najkreativniji... Brutalni, Minnie, Janasa najlepsim nikom… Minnie, Emanuella, sa najruznijim nikom... mmmnajbrzi prsti... Naopaknajsporiji... debilko svadjalica… Boss, Tw, Just, Janajveci folirant… Senka .. slijedi je Iskranajiskreniji... Tw, Just, Laki, Nikitanajmudriji... Trile najnaivniji… Nikita, Iskra najvise koristi smajlice… Iskra, Vucicanajromanticniji... neronajodaniji... Brutalni, Zex sa najvise klonova… Trile najradoznaliji... Senkaulizica... Senka .. u opisu joj radnog mjesta he he najlepsi(videli uzivo-slika)… Megi i Picardnajlepsi odabir avatara… Laki ,Brut i VucicaII najpopularniji forumas i forumasica (generalno ne vas stav)… Trile, Meginajomrazeniji fourmas i forumasica (generalno ne vas stav)… Kojo, Bubi, Sjajna :D dobar smisao za humor… Zlobni, Cas,Lakilos smisao za humor… Kojo ne prica nista o sebi… neroprica puno o sebi… Tws njim/njom bi voljeli zaglaviti u liftu… Zlobni ( izvukao bi nas sto posto),Megis njim/njom bi se voljeli sresti u sauna… Picard,Vucicalako se naljuti… Vucica, Juliadrzak/drska ( i zensko i musko)… Tw, Trilevoljeli bi postati prijatelj u reali sa:… sa vise njih, znaju onivoljeli bi ostvariti intimni kontakt sa:… necu vam kazati najveci diplomata:… Senka ( ona se samoprozvala) .. i to joj je u opisu radnog mjesta intrigantan:… Casualvama najdrazi forumas:… ima ih viseza koga imate osjecaj da je lijep ciju sliku nemate:… sve slike imam..neke bih voljela da nemamko vas najvise nervira i cime:… Senka, zna onasta mislite ko ima najvise love:… onaj ko ima vise zadnjih nula na racunusta misliti ko ima puno informacija 'u sebi'(nacitan) :… Trile cini mi se i Zlobnikoga ne razumijete u postovima:… Vucicu kad ga mnogo zavrneko vam je jasan 'k'o dan':… Laki u 99% slucajeva, Justinka,Tw, Brut jer ga znam i Picard koji mi nedostajeko vam je 'mutan ko noc' :… kroz postove Kojo brateiz koje 'mire tri vraga vire' :… iz Iskre, Julies kim bi voljeli zaigrati 'saha' :… mhhmIII Najviše vremena na forumu:… Senka/AstraNajmanje vremena na forumu:… Emanuella u zadnje vrijeme i UtherČesto '' viri '':… Sjajna I Bubi ha ha…Ne '' viri '' uopšte:… Radisav OlujniŽensko sa muškim nickom ( ovaj ili drugi forumi ):… Minnie ali necu vam reci koji nickMuško sa ženskim nickom ( ovaj ili drugi forumi ):… Trile ali necu vam reci koji nickGlavna tračara:… SenkaUobražen/a:… vjerovatno Ja i ASGKo vas je baš, baš iznervirao i zašto:… Senka zna ona zasto;Spletkaroš ( m, ž ):… Kojo sunce mu njegovoKo će sve popuniti: ko ima odgovore na sveKo će preskočiti bar 3 pitanja:… glupo pitanjeKo važi za damu u RL:… ja vjerujem Gresnica da je dama, rekla bih i za Lilu isto tako, Julia vjerovatno..sve su zene dameKo važi za slobodniju gospodičnu:… pa ne moze to takoKo je dingospo:… ne postoji..bio nekad Mad..mada rekla bih i da je CasualKo je žigolo:… Brutalni, sve ih ozigosanio  Ko čita kao bukvar ostale forumaše:… Moja malenkost..msm ne znam za druge, ali meni dobro ideKo je inteligentan ( m, ž ): … Zex, Marea, NajgoraKo leže i budi se sa sujetom:… hehmozda Senka, ali nije Astra ha ha..a ne znam, ako kome treba pisat cu mu erotske price da lakse zaspiKo visoko leti:… nisko pada… Ko je sa obe noge na zemlji:… Zlobni Ko forume shvata previše ozbiljno:… cini mi se IskraKo se samo dobro zeza:… TrileKo ima najlepši glas od naših '' pevačica '' :… Minnie, a nije ni Cas los..Julia ima finu boju glasa kad prica, ne kad pjeva definitivno
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Pazi ti ovo za Bruta a mene folira da je nevin ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Mene strpala samo pod inteligenciju 
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
ma pusti tebe i mene sto smo inteligentne i neodoljive brine me ovaj Brut izgleda opasan baja,a vamo mi prodaje neku finocu vis zena kaze svaku overio
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
a ja sam duhovit, imam lep glas, intrigantan sam i dingospo molena ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
ma ne držim ja nas nego vatam Molenu što se brineš za Bruta, nije te valjda odbio? ![[chocksmiley.gif] [chocksmiley.gif]](./images/smilies/chocksmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 52 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|