| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ajme kako sam ko mala voljela ovu:
Četiri najvažnije male riječi Lako je od srca, iskreno reći. One su samo zato male Da bi u dječja uha stale. Svakog su srca dragi gosti Molim, hvala, izvoli, oprosti.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ili cu ici spavati ili cu cokoladu pojesti? sta da radim
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ili 9/5 tjedana,kako li se zvase.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pitt ja sam citala knjigu/knjige i knjiga je...ne znam samo kako je postala hit i wtf i film me zanima samo iz tog razloga nema veze sa zanrom
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Gigi nisam bas ekspert za brojalice,ali ta zadnja je dosta dobra,,,hahahaahha
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: 7/5 tjedana i sl. e taj hahahaha  uranio ti 15 dana..ali nema veze 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Ajme kako sam ko mala voljela ovu:
Četiri najvažnije male riječi Lako je od srca, iskreno reći. One su samo zato male Da bi u dječja uha stale. Svakog su srca dragi gosti Molim, hvala, izvoli, oprosti. ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif) ova je the best!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Pitt ja sam citala knjigu/knjige i knjiga je...ne znam samo kako je postala hit i wtf i film me zanima samo iz tog razloga nema veze sa zanrom Pa moze i ne mora biti nalik,stvar je pristupa,jamislim.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Gigi to je ta.Nju orezentiraj.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: 7/5 tjedana i sl. e taj hahahaha  uranio ti 15 dana..ali nema veze  Inace ne kasnim.
|
|
|
|
|
|
|
|