| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Molena je napisao: koji film Gigi? Film Utočište (Safe Haven)...ide na Novoj Tv u 20:50 h. Gledala sam ga već (mislim da sam ga i predložila ovdje na forumu u onoj temi o filmovima), ali mi se jako svidio pa ću opet s mamom.  Ovako su sadržaj iznijeli: Romantična drama temelji se na istoimenom romanu Nicholasa Sparksa te je osvojila dvije nagrade na dodjeli Golden Trailer od ukupno četiri nominacije. Kad tajanstvena mlada žena stigne u mali grad u Sjevernoj Karolini, njena nevoljnost da se pridruži zajednici poteže pitanja o prošlosti. Ona će polako skupiti hrabrost da započne vezu sa Alexom, udovcem sa dvoje djece. Ali mračne tajne počinju da ugrožavaju njen novi život.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa nije mi fury klasicni ratni film odbijala sam da ga pogledam jer mi pun klinac ratne tematke ali nekako mi je dobra prica...ima pricu i nije tipicni ratni film planiram poggledati i snajperistu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Posto je ovo Forum,tu je sve moguće,,,buahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pitt samo prazne i dosadne dgovore dajes i Gigi ce se sloziti sa mnom neces nikada tako naci sebi trebu na forumu 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: pa nije mi fury klasicni ratni film odbijala sam da ga pogledam jer mi pun klinac ratne tematke ali nekako mi je dobra prica...ima pricu i nije tipicni ratni film planiram poggledati i snajperistu Ma dobro to zavisi od afiniteta,ja volim ratne filmove,naravno dobre i s tematikom iz drugog sv.rata.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Pitt samo prazne i dosadne dgovore dajes i Gigi ce se sloziti sa mnom neces nikada tako naci sebi trebu na forumu  Ma nije to bitno ocu li naci ili ne,nego impresije.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa sta imam ja ili ti od impresija to ti radi ega svog, jel!? 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma kakav ego,nego lijepo je se družiti,pisati,slutiti.....
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
'slutiti' mi se ne svidja obicno odvuce na pogresnu stranu
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*