| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Sad sam baš nekako gladna! Čekam da mi film počne pa da uz njega nešto pojedem. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
diplomatski odgovor imena sokole, imena nam daj  kazes ima finih, a ti ih trazis da cujem kako bi ih trazio da mozes neku listu cije ti se kvalitete najvise svidjaju 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
koji film Gigi?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Evo pocetak....Gigi Molena I ostale....hahahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pogledala sam napokon fury..dobar film a onaj lucy i nije nesto..moze se pogledati
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Samo sve su "zauzete""hahaahahaa
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pitt to je bilo stidno i nimalo iskreno....samo zato sto smo ovdje napisi i obrazlozi...budi realan a stalno govoris da smo mi premalde za tebe znaci nisi iskren
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jsi nasao forum gdje ces zene da trazis 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ako volis Molena ratne onda Snajperist pogleč.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa ako ste premlade,neznaci da mi se ne sviđate,kazem vi meni.Ne kazem da se ja nekoj svidam nego tko se meni dopada.
|
|
|
|
|
|
|
|