| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
cuj sisko..nemoj da te nazovem po usima ili usnama uhata ili usnata hehehe ma ja kao dezurna u jutarnjoj smjeni ali jos malo izlazim vani pa pripremam neke papire ali tu sam  sta ima, jel to radis popodnevnu?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
kod mene bas nista cekam ljepo vreme ubi me ova zima  ((
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kod mene su krenuli fini dani...ne znam koliko ce se zadrzati ali nek traju sto duze lijepo i suncano evo vec nekoliko dana...odmah ej i vise ljudi po cestama i vani..ljepota 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ma evo i kod mene sad kao malo sunca izaslo ali sta vredi kad je meni hladno ali i po toj hladnoci se stigne ispusit cigarica vani ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
odoh nazalost moram ici  (( reko aj da dodjem da piutam je l ono LaYa bila tolko me interesuje da li sam prepoznala a kao da jesam kao da su njen video pustili na radiu i da sam cula njen glas jer je ta spikerka pricala nesto.... aj valjda ce mi odgovoriti 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
toliko sam odusevljena vremenom da ne znam ni kako da vam to docaram..ljepota od dana sreca pa nisam cijeli provela u uredu i sada opet...dan je produzio, jos sunca ima...jos ima vremena do mraka dobro vam popodne zelim 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
I kod mene je vrijeme divno...još od jučer...a čini se da će biti do kraja tjedna pa i u ponedjeljak. Jeeeeej! Odmah sam nekako bolje volje. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Dobro veče narode.... Ima li koga... Juhhuuu
|
|
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Evo stigao stari mardeljaš Žex  Pozdrav momče.
|
|
|
|
|
|
|
|