| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
casual je napisao: Vidi ovog Pitta, dosla mu gigic u san ali ne zna ni on kako se to sve izdesavalo  Da ja nisam Freddy Krueger? ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
GiGi je napisao: Moli...večer, večer...slatka kao šećer! Pittko...ja nekako uvijek radije sanjam glumce ili sportaše...a u iznimnim situacijama i Poljake. ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif) joj Gigi kako mi nedostaje ta tvoja energija haha a opet ona o Poljacima...i jos ih i sanja nadam se da nemas puno tih iznimnih situacija 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa nemrem ja odrediti sto cu sanjati,to je nepredvidljivo!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
I ja 'sanjam'Poljake,ot kad su nas pobijedili,,,hahhahahahaahahh
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Cao Ptt ljubavi moja neprezaljena  sta ima..kako si? danas si mi pobjegao da znas...nema potrebe ne patim vise kao na pocetku haha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma samo da mi je jedan Wojcieh da me u Varšavu vodi! Eeeee! Cas...da čujem...tko je tvoja celebrity simpatija? ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Cao Ptt ljubavi moja neprezaljena  sta ima..kako si? danas si mi pobjegao da znas...nema potrebe ne patim vise kao na pocetku haha Ma nisam pobjegao,nego svraio da napisem post,nakon rada od jutra,a psic me probudio u poa četiri u jutro,onda sam zakunjao.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa ja nemrem sanjati celebrytije kad sam i ja celeb,,,buaahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
I ja ću biti...prijavit ću se za X-Factor Adria! ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|