| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jeste .. reko mrmot jos najmanje 6 nedelja ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
kod mojih snega do kolena jbt a minus beskonačno
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
to mi nekako do kraja marta odnosno bas kalendarski do 21.03. prvi dan proljeca ali sta oni znaju...da sma njih slusala milion puta bih pokisla nisam vjerovala da cu sebi ikada kupiti onaj mali kisobran za torbe nekako sam to uvijek izbjegavala sada kontam ad mi je to najbolja stvar koju sma kupila u zadnja dva tri mjeseca msm najkorisnija
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e da citam da je tamo kaos jel rade..jesu se na vrijeme opskrbili svim potrebnim!? jer kako citam savjetuju da se ne izlazi iz kuca
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
e vis to je nesto sto ja nikako sebi da uzmem a onaj veliki kad ponesem popizditis dobijem
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Molena je napisao: e da citam da je tamo kaos jel rade..jesu se na vrijeme opskrbili svim potrebnim!? jer kako citam savjetuju da se ne izlazi iz kuca ta prva je bila malo zaebana, opsti kolaps sto je i razumljivo al opet ne tako katastrofa kako su mislili jeste sve su nabavili i jedno 4 dana odmarali, bar moji klinci e juce je isto bilo malo gadno pao sneg nekih 30cm a pose je krenula kisa ledena al opet da kazem podnosljivo, al imaju velike minuse , bude i do minus 18 jbg
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
kaze moja cera, hahahha ne znaju oni sta smo mi sve u Srbiji prosli tako da je to kačiji kasalj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pa najavljivali su je apokalipticno jbt...tipicno americki  A opet s druge strane vrlo cudno, barem meni, u USA se ja mislim u svim gradoviam tradicionalno odrzava ona parada ''Za Zivot'' a vezano za prava na abortus i ubijanje nerodjene djece, gdje ih godisnje u americi bude preko 50 miliona abortusa...I tu paradu niti jedna medijska kuca ne prati..vrlo cundo slozit ces se sa mnom. Ali vazno ej da ono znaju soliti pamet o slobodi govora...koja je jednostrana i ovisi u cijem je intersu...uhhh, odmah se naljutim bezveze hehehe. Uglavnom tvoji su odmarali..e i meni bi godilo tako nekog kolapsa barem dva dana...a i kod nas en treba puno snijega da bude kolaps..barem u mom gradu mi nismo navikli na njega i na par centi snijega se ne znamo ponasati i ne fukncioniramo nikako 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo, ja ne gledam sta se desava u drugim zemljama jel moja ima toliko putera na svojoj glavi ... da me je mnogo puta stid ponavljam se vec nit manje zemlje nit veceg zla u svemu prednjacimo pa i u tome
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
a stvarno smo nekada bili ok, zdravi sto bi moja komsinica rekla u mozak veseli, pozitivni,itd itd.. jes vala i ja se odmah iznerviram nek ide u p.m ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|