| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Bradpresto Pitt je napisao: Sad ces ti ako crkne golub u Hrvatskoj mene napadati,brate mili jedostavnoje reci da me volis,sta okolisas ko kisa oko Niša. ma sta te napadam interesuje me tvoje vidjenje posto si na terenu
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma daj ne glumataj,za mene bi prodala sve imanje.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
al moram da ti kazem nesto posle ovakvih vesti nikad ne bih dovela psa u Hrvatsku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
mnogo ste nesigurna zemlja 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma daj ne glumataj,za mene bi prodala sve imanje. ma ja ne znam da glumim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Sad ces ti ako crkne golub u Hrvatskoj mene napadati,brate mili jedostavnoje reci da me volis,sta okolisas ko kisa oko Niša. ma sta te napadam interesuje me tvoje vidjenje posto si na terenu Sta mislis koje je moje misljenje a imam psica,ubijam za njega ako ga netko krivo pogleda.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: al moram da ti kazem nesto posle ovakvih vesti nikad ne bih dovela psa u Hrvatsku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ni ja nikad ne bih doveo kučki u Hrvatsku.Prcccccccccc
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: SHE je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Sad ces ti ako crkne golub u Hrvatskoj mene napadati,brate mili jedostavnoje reci da me volis,sta okolisas ko kisa oko Niša. ma sta te napadam interesuje me tvoje vidjenje posto si na terenu Sta mislis koje je moje misljenje a imam psica,ubijam za njega ako ga netko krivo pogleda. otkud znam jbte ja bih bila ljuta da imam kravu pa da je neko krisom muze ovako pas nemam osecaj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang