| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: pa ja mislim da oni vec udaraju jedan drugom čežnju  мислиш оно мераклијски јууу претекла си ме овај пут да знаеШ ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Вучица je napisao: Oprosti mi, ali ne mogu se sloziti s ovim. Nekako mi je to subjektivno....ali da ej sve nase bolje, jes al' u Q  Imamo istina divnih i lijepih stvari, mnoge ni ne koristimo, ili ih unistavamo...ali da je sve nase najbolje...hmmm, oprosti ali ja se ne slazem.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Molena je napisao: pa ja mislim da oni vec udaraju jedan drugom čežnju  мислиш оно мераклијски јууу претекла си ме овај пут да знаеШ ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) pa znas kako kod Casa je mozda i meraklijski kod Pitta je vise becki...odnosno europski 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: Molena je napisao: pa ja mislim da oni vec udaraju jedan drugom čežnju  мислиш оно мераклијски јууу претекла си ме овај пут да знаеШ ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) pa znas kako kod Casa je mozda i meraklijski kod Pitta je vise becki...odnosno europski  е нека те ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
покушавам жено да се ижљубим с теб ал све надолазЕ ко на воденицу речи јбте ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
stize mi hrana za 5 minuta tako da cu ohanem...no siki riki 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa inspirativna si izgleda hahaha  hajde ljubimo se..idem i ja klopati zavrsiti jos sta imam pa se pisemo uzivaj Vuki :*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
време ми је да се самоискључим с нет света нећу од ноЧаске имати копилић тако да пишемо се кад и ако купим неки други ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
углавном остајте сви живко и здравко и све по протоколу и како треба љубим вас све ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pozdrav iz rukometno gubitničke Hrvatske! Danas mi je nekako cijeli dan u glavi ova pjesma Drage Gervaisa...ona je bila, je i bit će uvijek aktualna. Nevjerojatno je to koliko olako sudimo drugima, kritiziramo njihove postupke izbjegavajući pritom samokritičnost. Zašto tako očajnički imamo potrebu za ogovaranjem drugih, za prosuđivanjem njihovih postupaka? Je li nama samima lakše prihvatiti naše nedostatke, ako pojmimo da ih imaju i drugi? Ah! Tri nonice
Tri nônice stâre pred kućun su stâle i kritikale. I Kâtu, i Pepu i Jelu i Tôncu debelu. Jedna da j takova, jedna onakova, jedna bi se rad ženit, a druga se zna lenit, treća sve zafrajâ, četrta da ne vajâ. A svet da se j pokvarîl i prvo da j boji bîl. Tri nônice stâre su kritikale od ôsme do pôlna. A kad je polne zvonilo, jednôj je doma poć bîlo. Su dve ostale i nju kritikale.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
|