| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Вучица je napisao: Вучица je napisao: а ЉубоморкоЉубоморковић само у ноћним сахатима скида паучину с кафанчета ццц опасан је ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) да се припоновим ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) s obzirom da je mene otkantao a i sa ostalim zenama cini mi se ima problema ostat ce on na kafanskoj paucini  ali Vuki ne diraj mi ga...on je moj frend prije svega iako moje srce jos uzdise za njim ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) ...doduse prepolovljeno, ali nadu nikada ne gubim !! 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
пишеш домаћици нисам врсна као моја мајка ал ипак знам знање сарма је с кисели купус!!! све је остало смоТануша ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
E pa stvar je ukusa vjerovatno....ja japrak obozavam. I prave se manji zamotuljci....ma extra. I prosle godine sam jela u jednom libanonskom restoranu i oni je imaju na ponudi...drugacije je zovu, ali japrak japrak hahah  Iznenadila sma se, i onda malo progooglam i vidim da je i kod njih to tradicionalno u kuhinji.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: Вучица je napisao: а ЉубоморкоЉубоморковић само у ноћним сахатима скида паучину с кафанчета ццц опасан је ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) да се припоновим ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) s obzirom da je mene otkantao a i sa ostalim zenama cini mi se ima problema ostat ce on na kafanskoj paucini  ali Vuki ne diraj mi ga...on je moj frend prije svega iako moje srce jos uzdise za njim ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) ...doduse prepolovljeno, ali nadu nikada ne gubim !!  их пази ње брани ЉубоморкаЉубоморковића а синоћке се прави "грбав" па као не зна дал сам удавана ил јоЦк ал је из поузданих извора (моја интерпретација) чуо како имам проблеме у браку Чекам оног Кежуал(ка) да вим јел жив ил му је ТечаО сипо соду у очи за Супермена си ти задужена да виш ел се батрга ил је и њег прихефто негде све ми се чини мрка капа ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
хмм колико ја знам наша и Либијска кухиња је баш слична ал то је само зато што смо овде на раскрсници мсм на Балкан.... тешко је ту подвући шта је изворно наше а шта није јбга само је паприка свуда паприка па ти види докле је Лесковац догурао ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma Pitt niej nista cuo, nego na 'prepad' izvlaci informacije...pusti njega , stara skola  Pa ti bi to Vuki trebala provaliti hehehe...znaci sluzi se starim trikovima..namazani ljubomorkovic hehe. Cas je ziv, jos se oporavlja od sokantne, nazovimo je ''sode'' hehe ... a treba biti spreman za tecu..ipak je to neka posebna ljubav. Ja mislim da ko se tuce taj se voli..i nekako su mi njih dvojica ociti primjer toga 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: хмм колико ја знам наша и Либијска кухиња је баш слична ал то је само зато што смо овде на раскрсници мсм на Балкан.... тешко је ту подвући шта је изворно наше а шта није јбга само је паприка свуда паприка па ти види докле је Лесковац догурао ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) bas tako hahaha paprika je svugdje paprika  ali nije istog okusa...to odgovorno tvrdim!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ма знала сам ја да ди има дима има и ватрице само да непрерасте на крају у севдах ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: хмм колико ја знам наша и Либијска кухиња је баш слична ал то је само зато што смо овде на раскрсници мсм на Балкан.... тешко је ту подвући шта је изворно наше а шта није јбга само је паприка свуда паприка па ти види докле је Лесковац догурао ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) bas tako hahaha paprika je svugdje paprika  ali nije istog okusa...to odgovorno tvrdim! СВЕ НАШЕ ЈЕ НАЈБОЉЕ!!!! ОД ЖЕНА ДО ПАПРИЧКЕ ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa ja mislim da oni vec udaraju jedan drugom čežnju 
|
|
|
|
|
|
|
|