| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
а ЉубоморкоЉубоморковић само у ноћним сахатима скида паучину с кафанчета ццц опасан је ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma kakva kafana....imam neke rokove sutra zadnji dan pa sma onda ubacila u petu  djesi ti?..jesi to gotova za danas? cuj snijeg pada...kod mene suncano i vani je ugodnih +14 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ијаоооооооо како би се с њим флајнула танго бај Џими мљац On This Night of a Thousand Stars - Jimmy Nail
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: ma kakva kafana....imam neke rokove sutra zadnji dan pa sma onda ubacila u petu  djesi ti?..jesi to gotova za danas? cuj snijeg pada...kod mene suncano i vani je ugodnih +14  ја сам данаске џабалебарила од 7 ал зато ће сутра заглавим до 18 ал нема везе све је то у рок службу јбга кад ме изненаЂивају ко сулуди ко ће јоШте и радити ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jos kad sunce usija...nije mi do posla, ali kao sto rece...sta se mora nije tesko  samo ja i volim ovu frku....brze mi dan prodje, evo ne vjerujem da je 2ipo.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
и тако треба... сутра је четвРтак јбга мен ко да је петак углавном Џими је фрајерчина невиђена Jimmy Nail - What Might Have Been
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
I meni je sutra petak gladna sam...ne znam sta da jedem necu kuci stici veceras do 7 pa bih trebala nesto pojesti najmrze mi je misliti o tome sta jesti ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Моленче незавидим ти сад никако не волем ту варијанту кад знам да морам да једем а ништа ми битно на ум није ја ускоро палим на роЂенданка тако да не смем ништа у кљун да турим а могла би да се нелажемо лакше ме обући но наранити макице ми моје ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Молена има заводљив аФатарковић ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
а ова моја на слиЧки смушена нешто сад ће наЏем нешто прикладније себи ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|