Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Bogu hvala da je devojčica vraćena roditeljima i da je sve dobro proslo,svaka cast svima koji su ucestvovali u toj akciji a sa druge strane, tragedija 7 izgubljenih zivota medju njima beba stara samo 5 dana.. TUGA... samo mogu da kazem strasne stvari se desavaju u nasoj maloj zemlji.. strasne
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Вучица je napisao: Da, naredna tri meseca od tih "parova", ko živ ko mrtav Gledala sam prvu noć kada su ušli u taj prostor, na moju sreću kasno se uključih, uglavnom, od "umetničkih imena", nisam mogla u glavi "pofatati" ko je ko i ko je šta.... no, od degustacije il diskrecije, ma, ferarija, atine, kineza ili kneza i šta znam tih već prežvakanih "zvezda", "starleta" (umetničko ime za radodajku iliti po beogradski rečeno kaldrmušu), da prostite kakilo mi se onako pošteno... uglavnom, smejah se propalitetima pošteno e tako dosta od mene na ovu temu Mimi Oro nju si morala poznati e sad onaj Trile 24h gleda happy Ma glupost zivota mi, a traje valjda 20 dana ako sam dobro skontala
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
jooj MeGice pa Mimi Oro je za njih tu noć (kad gledah) izmislila kulturu jbte od silnnih kalaštura ostala je žena neprimećena sa sve silikonima doduše, sad već nemam pojma šta se dešava a vala i da nemam pojaM ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Sećam se kada je Slobina propagandna mašinerija te davne 1999-e pozivala naraod da nikako ne izlazi iz kuća prilikom pomračenja Sunca. Mislim da je bio avgust mesec. Trovali su nas pričama kako je dovoljno da budemo napolju i da nas ti štetni zraci oslepe u momentu gledali ili ne gledali u Sunce... Ja naravno nisam verovao u te baljezgarije jer i tada sam puno čitao o astronomiji i samo pomračenje dešava se od kako je sveta i Meseca... Nikada neću zaboraviti taj dan kada sam izašao napolje i kada su ljudi već od ranog jutra užurbano kupovali namirnice, gledali su na sve načine da se što pre sklone u svoje kuće. Ja sam pripremio zaštitno staklo od maske za varenje i čekao da Mesec potpuno prekrije sunčev disk... Bilo je čak i oblačno u jednom trenutku pa sam se nervirao da li će oblak prekriti pomračenje baš u trenutku kada Mesec ''stane'' ispred Sunca...Srećom imao sam prilike da vidim taj jedinstven događaj, a na ulici nije bilo žive duše. Komšije su već dva sata pre pomračenja zatvorili roletne, namakli zavese i čekali da ta ujdurma prođe...Sećam se i jednog kamiondžije koji je u samom momentu pomračenja tako jurio mojom ulicom da sam pomislio da će stradati... Možda je pomislio da će bržom vožnjom izbeći samo pomračenje, da će se zaštititi tako što će juriti punim gasom. Onaj njegov pogled usmeren ka meni nikada neću zaboraviti... To je bio pogled u fazonu ''Šta koji qrac tražiš napolju, beži u kuću ''. Taj dan nikada neću zaboraviti... Sve je izlgedalo kao scenografija filma ''The book of Eli''... Totalna pustoš, nigde žive duše... Postapokaliptični Čačak u režiji tadašnje propagande. To je možda i najveća manipulacija širokim narodnim masama kojom smo svi mi bili izloženi. Sutra u 10:47 možete biti svedok delimičnog pomračenja Sunca (oko 50% diska na Balkanu)... Nemojte svakako direktno gledati u Sunce, već uzmite neki filter tipa maske za varenje, zaprljenog stakla.... Uveče uživajte i u ''Super Mesecu''.... Mesec će biti izuzetno veliki uveče jer sutradan će biti najbliži Zemlji
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
šta ribetina jbte naravno bez komentara ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
jel to ona diskrecija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ma od kud je ova diskrecija? Čak i naši portali pišu o njoj.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
cuj otkud pa takvih koliko hoces..
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Da, ali do sada nisam nikada čula za nju. Po čemu je ona važna? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nece ni Bog sebi ovakve....znaci strasnooooo brate imala bih sto sta reci....osim sto mi je drago sto se kod nas to ne gleda, zalosna sam sto bilo ko to gleda. Nije mi jasno da Srbija dopusta ovakve emisije...citajuci po portalima nisam nigdje naletila ni na jedan pozitivan komentar. Sto je najgore djeca gledaju, dobijaju uzore, i onda se svi cude drustvu.... pa sta im se servira dobro i ispadnu ta djeca.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|