| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Kako se Vucica batrga,hahahhahaha,ati Molena draga imas jedan(1) dan za Skype,nema zahebancije.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
evo vidis Pitt...cim covjek ne misli kao ti , ti podjes nisko da udaras i da vrijedjas. to je tvoja karakterna crta i jako losa osobina....jakoooooo losa ebo ti svui pamet svijeta koju imas i svo svoje znanje kad si sirov kao najveci seljacina i plitak da plici ne mozes biti slabo kada kapiras zaebanciju....ali onda udaras nisko i pocinjes da vrijedjas to su kompleksi ... jbg, ne zamjerim ti
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bradpresto Pitt je napisao: Kako se Vucica batrga,hahahhahaha,ati Molena draga imas jedan(1) dan za Skype,nema zahebancije. да да батргање ми је иначе средње име јооој Срећо Срећице ал појменце нејмаш ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena cula si me i slus,sta te imam ja vise osvajati davno sam osvoji tebe Vucicu,Masu i mnoge druge....pa ti vidi.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iako tu postoji i nacin odrastanja, urbana crta, a da ne govorim o sukobu generacija....razumijem aj tebe i imam osjecaj da te svi razumiju, ali ti nikoga neces i ne prihvatas ni jedno misljenje osim svoga....to je lose. jednom sam rekla nesto...i jos uvijek stojim iza toga  ali jos sam malkice zacopana u tebe...srce ne bira 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma daj Vucice iz aciona se vidi da su zatreskana do usiju u mene,cak vise nego Molena,pa koga ti bojadises!?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Koji Radisav,koji Istvan kakvi srebrenaci.....
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Molena cula si me i slus,sta te imam ja vise osvajati davno sam osvoji tebe Vucicu,Masu i mnoge druge....pa ti vidi. Pitt bojim se momak ce me uloviti pa sam naebala...a u zadnje vrijeme prati svaki moj korak  strpljen spašen...znas tu mantru znaci ponavljaj nekoliko puta dnevno , skopljenih ociju i sa mnom u mislima 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A ti Molena prestani filozofirati,nije to za tebe,nego ohrabri se popij litru loze,pa dako ljudi potazgovaramo.
|
|
|
|
|
|
|
|