| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Pa što se zaljubi Vucice u sovinistu i tog 5kolonasa,samo to odgovori?! ош да се ћерамо м орасположили ме Иштвани могу ја вако до сутра ал ти боме јоЦк де то ја и кад написах да сам заљубљена у било ког другог сем у РАдисава Олују?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ако ко зна ди је Радисавко нек му пошаље абер жеЉка ме не попуштава ич!! ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) ) виш како ти изврћеш написано хммм Ahaaa obavezno,to su ti stare fore,jer tesko je priznati da me volis kao,i Masi,Moleni ect.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Pa što se zaljubi Vucice u sovinistu i tog 5kolonasa,samo to odgovori?! ош да се ћерамо м орасположили ме Иштвани могу ја вако до сутра ал ти боме јоЦк де то ја и кад написах да сам заљубљена у било ког другог сем у РАдисава Олују?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ако ко зна ди је Радисавко нек му пошаље абер жеЉка ме не попуштава ич!! ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) ) виш како ти изврћеш написано хммм Nemoj da s elazemo Vuki..i u mene si napisala da si zaljubljena i da sam musko da bi mi svasta  ja to vjerujem....jer se odmah u meni nesto probudilo ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bradpresto Pitt je napisao: Hahahhahah kakosam Vucicu ušutkao,aaaaaaa није се јоШте родио тај који је ушуткао Вучицу иста може само да презриво прочита шта је неко написао и да на ГРДНЕ речи не одговара јер је испод њеног нивоа ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: pa jel ti mislis da ja svoju guzu tako lako pokazujem de raspitaj se malo koliko su drugi cekali !?  nisam ti ja laHka zenska....treba se namuciti oko mene a tui bubno 5-6 nesuvislih recenica i odmah bi guzu da vidis e prc majstore...trudi se oko mene, zavodi me, podilazi mi...sve sto jednoj zeni treba  Hahhaahhahahaha,šatro,nisam ti ja onaAkademovic ili ona isto ruzni Brutal,,,hahahahahhha,bojim se daces izvisiti,rai straha.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
meni nista nije tesko ja samo ne volim Pitt sto nisam jedina..nego se moram boriti za tvoju naklonost sa svim ovim uatim i neudatim zenama  kakav si frajer da rasturas brakove covjece
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: A Supermen je Trile jel Vuki!? a sto se ismija neplanirao danas Pitt ne bira moje srce u koga ce se zaljubiti...jednostavno je na tebi preskocilo nekoliko puta i meni je to bio znak нормално и ја, све ми сузе шоу с маскару направише ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Pa što se zaljubi Vucice u sovinistu i tog 5kolonasa,samo to odgovori?! ош да се ћерамо м орасположили ме Иштвани могу ја вако до сутра ал ти боме јоЦк де то ја и кад написах да сам заљубљена у било ког другог сем у РАдисава Олују?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ако ко зна ди је Радисавко нек му пошаље абер жеЉка ме не попуштава ич!! ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) ) виш како ти изврћеш написано хммм Nemoj da s elazemo Vuki..i u mene si napisala da si zaljubljena i da sam musko da bi mi svasta  ja to vjerujem....jer se odmah u meni nesto probudilo ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) то се не раЧуна само РАдисава желим па нек је и жемско сву ми памет помутеа без иједан ПП да се зна ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Sad bih te ja trebao do Sudnjeg dana nagovarati da se timosokolis pada vidim tvoje atribute,pokusaj biti tealna.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*