|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Vucice nista nisam razumio,ajde polako napisi post.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma jasta je nego smijesan Vuki uvijek, ali u sve ijednoj raspravi ej prvi poceo sa provokacijama...i onda kada mu se odgovori onda skace. a najveci problem je sto on uopce ne cita druge...nego samo sebe i svoje misli izbacuje... pa ti si Pitt prvi nacionalista izgleda, jer da nisi ne bi toliko forsirao ovu temu....posebno jer je bez opravdanih razloga ikakvih
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: Molena je napisao: pa Vuki tako je najpostenije. ima ljudi ovdje s kojima se ne mirisem i cinjenica je da mi njihova slova koliko god pametna bila teze padaju na zeludac, upravo radi netrepeljivosti. jbg, to je istina....zato je najbolje ne mjesati se ја баш волем се промешам с времена на време да се разумемо мсм било би ми мукица да је за стално пс неиритира мене неки или било који ник, већ слова која немају меру, зарез који увек постоји ал понајвише подјебутис без границе, да би се излечили комплекси (читај его ебуцка па не пресаје!) разноразни... pa dobro da se ne lazemo i ja se mešam hehehe...ne bih a bila ja, a i zensko sam  dobro si ovo rekla....znas i gotovo cuj Madjari te se dojmili e da mi bi vidjeti sliku tog koji te se dojmio?...nekako Madjar...sta znam  у ствари.... хммм јуче око 7 ујутру... неки кафић... сви по поду љоска сестро слатка... по поду спавају... остатци од суботе ноћ... питам ја "шта је ово људи?!!", каже ми пријатељ, "ма то је овде нормално.... само немој сликати"... и ја дебилкоић нисам сликала, сад ми криво ал кад би ти рекла шта см јоште видла ту, не би ми ни ти веровала све сам се јадна ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) штипкала да себи докажем да непавкам знаЧи није Иштван ко Иштван хахха но Иштвани сви ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e sad cu komad torte da pojedem porodila se radna kolegica...stigla cokoladna bomba jbt!!! ali to ce mi biti rucak danas
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: ma jasta je nego smijesan Vuki uvijek, ali u sve ijednoj raspravi ej prvi poceo sa provokacijama...i onda kada mu se odgovori onda skace. a najveci problem je sto on uopce ne cita druge...nego samo sebe i svoje misli izbacuje... pa ti si Pitt prvi nacionalista izgleda, jer da nisi ne bi toliko forsirao ovu temu....posebno jer je bez opravdanih razloga ikakvih ах како нема оправдане разлоге па љубоморан је бре Моленче некукаш за њим но за СуперМеном ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: ma jasta je nego smijesan Vuki uvijek, ali u sve ijednoj raspravi ej prvi poceo sa provokacijama...i onda kada mu se odgovori onda skace. a najveci problem je sto on uopce ne cita druge...nego samo sebe i svoje misli izbacuje... pa ti si Pitt prvi nacionalista izgleda, jer da nisi ne bi toliko forsirao ovu temu....posebno jer je bez opravdanih razloga ikakvih Pa naravno ja sam nacionalist a Trile nije,pa to je mislila i Masa,ali reka sam iz kojh razloga,pa me ne cudu tvoje razmisljanje isto kao i njeno jer ste obe zacopane u mene.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bradpresto Pitt je napisao: Vucice nista nisam razumio,ajde polako napisi post. транслејтуј ово на ћирилицу па да ко људи и Срби прозборимо коју ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Molena je napisao: Вучица je napisao: Molena je napisao: pa Vuki tako je najpostenije. ima ljudi ovdje s kojima se ne mirisem i cinjenica je da mi njihova slova koliko god pametna bila teze padaju na zeludac, upravo radi netrepeljivosti. jbg, to je istina....zato je najbolje ne mjesati se ја баш волем се промешам с времена на време да се разумемо мсм било би ми мукица да је за стално пс неиритира мене неки или било који ник, већ слова која немају меру, зарез који увек постоји ал понајвише подјебутис без границе, да би се излечили комплекси (читај его ебуцка па не пресаје!) разноразни... pa dobro da se ne lazemo i ja se mešam hehehe...ne bih a bila ja, a i zensko sam  dobro si ovo rekla....znas i gotovo cuj Madjari te se dojmili e da mi bi vidjeti sliku tog koji te se dojmio?...nekako Madjar...sta znam  у ствари.... хммм јуче око 7 ујутру... неки кафић... сви по поду љоска сестро слатка... по поду спавају... остатци од суботе ноћ... питам ја "шта је ово људи?!!", каже ми пријатељ, "ма то је овде нормално.... само немој сликати"... и ја дебилкоић нисам сликала, сад ми криво ал кад би ти рекла шта см јоште видла ту, не би ми ни ти веровала све сам се јадна ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) штипкала да себи докажем да непавкам знаЧи није Иштван ко Иштван хахха но Иштвани сви ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) znaci Istvan je opravdao ocekivanja...barem po vidjenju  sve ti vjerujem...sto ne bih nadam se da si ti uzivala i dobro se provela nego sta ces ti ujutro u 7 u kafani, aaa!'  ....to mene zanima haha
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Molena je napisao: ma jasta je nego smijesan Vuki uvijek, ali u sve ijednoj raspravi ej prvi poceo sa provokacijama...i onda kada mu se odgovori onda skace. a najveci problem je sto on uopce ne cita druge...nego samo sebe i svoje misli izbacuje... pa ti si Pitt prvi nacionalista izgleda, jer da nisi ne bi toliko forsirao ovu temu....posebno jer je bez opravdanih razloga ikakvih Pa naravno ja sam nacionalist a Trile nije,pa to je mislila i Masa,ali reka sam iz kojh razloga,pa me ne cudu tvoje razmisljanje isto kao i njeno jer ste obe zacopane u mene.  tako je! ... msm ne znam za Masu cudi me to, ona je ozbiljna zena ali ja kao neozbiljna jesam...bas sam se zacopala ali bih te mijenjala 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Jbote zaljubljujte se u Iznenada Akademikovića,Mojneta i ostale,sto ste bas mene našle,ima i onaj zmjurina on vam je šansa sano taka,,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 177 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|