|
| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Искро леп ти дан па се пискарамо неда ово јуне да му било ко поремети центрифугалну силу ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
A tko je za bratstvo jedinstvo samo neka izvoli.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nisam ga ja imao sta voljeti ili ne kao i svakga ovdje,nego svatko svojim nastupom to ovdje zasluzi ili ne,kao uostalom i ja.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Вучица je napisao: Molena je napisao: pa Vuki tako je najpostenije. ima ljudi ovdje s kojima se ne mirisem i cinjenica je da mi njihova slova koliko god pametna bila teze padaju na zeludac, upravo radi netrepeljivosti. jbg, to je istina....zato je najbolje ne mjesati se ја баш волем се промешам с времена на време да се разумемо мсм било би ми мукица да је за стално пс неиритира мене неки или било који ник, већ слова која немају меру, зарез који увек постоји ал понајвише подјебутис без границе, да би се излечили комплекси (читај его ебуцка па не пресаје!) разноразни... pa dobro da se ne lazemo i ja se mešam hehehe...ne bih a bila ja, a i zensko sam  dobro si ovo rekla....znas i gotovo cuj Madjari te se dojmili e da mi bi vidjeti sliku tog koji te se dojmio?...nekako Madjar...sta znam 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Bradpresto Pitt je napisao: Naime ja nisam nikad bio za bratstvo jedinstvo,a oni koji su bili ispali su najveci nacionalisti,nažlost.Ja sam za postivanje svih od svih,i sve ostalo je cisti šit. Vidis .. tako pocnes da cackas i cackas al sreca tvoja sto nema nikoga da vise padne na tvoje jadne provokacije i da im pukne film, zna se da u afektu covek ne bira reci i kaze svasta a ti onda kukas i zalis se kao kalimero kako je to nepravda ucinjena prema tebi ajde Bred man se corava posla i pisanja na tu temu u prazno. Niko ti nikada nije uputio ruznu rec a da ti prvi nisi poceo sa tim
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A taj je bio bezveze,bar zamene.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Iskra no worries, nije to tako lako...that's it pisemo se i enjoy my dear try to choose good pillow ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Da afekt od pola sata,,,buahhahahhahahahah,zato je i nestao,kad je vidio da ga vise nitko ne sljivi,otisao je.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bradpresto Pitt je napisao: To sto ti Molena opravdas nacionalizam je tvoja stva,i nacin da se nekomu dodvoris,ja nemam tu potrebu,opet kažem bilo koji nacionalizam,to se zna,a svatko neka po sebi racuna,ja,sam jasno rekao svoj stav,jos od samih pocetaka. јел има неШто у чему ти Национализам хммм не видиш па мене си БРЕ! први оптужио за шовинизам а ни реч ти нисам написала на ту тему, једноставно тако ти лакше... јадан ти незаштићен међ нас вукове само знаш да провоцираш а кад те испровоцирају (нечије речи) онда се позиваш на национализам смешан си ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ал оно баш.. баш ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Sad sam ja kriv sto ste se sve zaljubile u mene,pa cekate priliku da me banate,zato sto i ja vas bas ne volim,ti Molena da si imala ovlasti banovala bi me zauvjek,a ove tri Vucica,Tw i Iskra su me radi ljubavi banovale.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 177 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|