|
| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ali ako smognes snage i nadjačs svoj ego,te se ispričaš,onda možemo razgovarati,tim ces pokazati da i ti mozes pogrijesiti,svi mozemo ali sao se veliki mogu ispričati,razmisli. mislis veliki veliki ili veliki 'veliki'  ne laprdaj ljubljeni moj hahaha ja mislim da ti trebas da se izvines njoj i svima na forumu sto pretjerujes i svakome prirajas svasta nesto sto veze sa stvarnoscu nema tako ce biti bolje po sve nas, a narocito po mene i tebe ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ali ako smognes snage i nadjačs svoj ego,te se ispričaš,onda možemo razgovarati,tim ces pokazati da i ti mozes pogrijesiti,svi mozemo ali sao se veliki mogu ispričati,razmisli. Mogu da ti se izvinem ali NEĆU , ne osecam potrebu da treba da se pisem sa tobom, niti ovde a niti bilo gde tako da .. a kao moderator se trudim da budem korektna .. Bođe moj.. da de savaju se greške kako kod drugih tako i kod mene
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
tako je Iskra reci mu ja sam uvijek na strani zena i zene su uvijek u pravu pa čak i kada nisu ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ajde Molena ne mijesaj tko je te śta pitao,ozbiljno ti kažem!
|
|
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

|
Molena je napisao: auuuuuu...al' znam postaviti pitanje, svaki mi dao  de sta vam je majke ti....Pitt ja se sjecam tog incidenta i ti si provocirao i dobio si sta si zasluzio. Nema ljutnje. Ti sve kao ne kazes, pa nije niko mutav da ne zna citati izmedju redova. Nemoj sada da se svadjamo bezveze, ali ovdje pretjerujes. Onda si zasluzio hladjenje jer se nisi dao smiriti nikako, a sve provokacija za provokacijom.... Mozda ej greska sto i Trileta nisu poslali, ali nema potrebe vracati se na staro. Nije te Iskra tj Masa nicim uvrijedila....radila je svoj posao. Smijesno mi je da s nekim s kim si na skype pricao i vidio se, i upoznao se, sada odjednom mislis da je nacionalista. Ja koliko sam primjetila ovdje si ti jedan do rijetkih koji poteze to pitanje...msm nije rpoblem, ali ocekuj da i tebi neko uzvrati  Mislim da je vrijeme u ime nase nove ljubavi da oprostis svim meni dragim ljudima i da krenemo u novi pocetak sretni i zaljubljeni  Amen! haha Zna on vrlo dobro da ja nisam nacionalista i da se od toga ježimal mora da napravi haos, da isprica neku svoju kvazi pricu koja nidje veze nema al to je vec njegov problem
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Samo se ti trudi,kazem ja tesko je priznati pogresku,to ne moze svatko,nazalost.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa reci ako nisi,zasto nisi banovala Nesretnika,samo to odgovori????
|
|
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

|
Maša je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ali ako smognes snage i nadjačs svoj ego,te se ispričaš,onda možemo razgovarati,tim ces pokazati da i ti mozes pogrijesiti,svi mozemo ali sao se veliki mogu ispričati,razmisli. Mogu da ti se izvinem ali NEĆU , ne osecam potrebu da treba da se pisem sa tobom, niti ovde a niti bilo gde tako da .. a kao moderator se trudim da budem korektna .. Bože moj.. da dešavaju se greške kako kod drugih tako i kod mene
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ajde Molena ne mijesaj tko je te śta pitao,ozbiljno ti kažem! Ok šefe! ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јуххуууу маЧићиии ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 278 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|