Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 12 Mar 2026, 10:38

Autoru Poruka
Iskra
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 26 Jan 2015, 13:55
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

Mo, mozes i mene da pitas
ne ne pisemo se ovde od kad sam ga kao Maša opomenula i izbrisala mu post.. cini mi se [smilie_denk_47.gif]
kao da mu je neko krunu sa glave skinuo, znas kako ..voli na finjaka da prcne al kad njega neko podkači e onda je to belaj
tako da to je to ukratko.. valjda,, jbg i zaboravila sam pravo da ti kazem [cheers1.gif]

Slika

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 26 Jan 2015, 14:10
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

Ma laže ova sve,naime sta,kad me je napao na nacionalnoj osnovi onaj nesretni Trile,ona ne da ga nije opomenila,banovala i sl.nego je mene banovala,a pazi razloga"zato sto ja iz njega izvlačim ono najgore",žalosno.A ja one koje ne reagiraju na nacinalisticke ispade, a za to su tu zaduženi,smatram isto takve,prema tome,to je razlog.Ili da netko iskoristi to sto je kao admin,pa da me banuje iz osobnih razloga,zato sto ne posvecujem dovoljno pažnje toj osobi i sl.bilo je takvih slucajeva,ali ti su mi se ispricali i s njima sam poslije normalno pisao,a ove sto lazu i prave se grbavi ne vidim uopće.

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 26 Jan 2015, 14:12
Korisnikov avatar
*VIP*

Na taj su me nacin banovali i Tw kad je bila admin i Vučica isto tako,da ne skrivam ništa,samo se "presvuku"u drugu farbu i onda ko fol prijete.

Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 26 Jan 2015, 14:14
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43

ajde bre prestani da lazes vise [krstise.gif]

Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 26 Jan 2015, 14:14
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Maša je napisao:
ajde bre prestani da lazes vise [krstise.gif]

hahaa kome treba tvoja paznja [zenskismeh.gif]

Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 26 Jan 2015, 14:18
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Bradpresto Pitt je napisao:
Ma laže ova sve,naime sta,kad me je napao na nacionalnoj osnovi onaj nesretni Trile,ona ne da ga nije opomenila,banovala i sl.nego je mene banovala,a pazi razloga"zato sto ja iz njega izvlačim ono najgore",žalosno.A ja one koje ne reagiraju na nacinalisticke ispade, a za to su tu zaduženi,smatram isto takve,prema tome,to je razlog.Ili da netko iskoristi to sto je kao admin,pa da me banuje iz osobnih razloga,zato sto ne posvecujem dovoljno pažnje toj osobi i sl.bilo je takvih slucajeva,ali ti su mi se ispricali i s njima sam poslije normalno pisao,a ove sto lazu i prave se grbavi ne vidim uopće.

Toliko o tvojoj kulturi i vaspitanju u tim godinama kad mozes za nekoga čije i ime i nik znaš.. napišeš ova, a koliko se ja secam nisam te banovala nego opomenula
Korekt i ja ne vidim pojedince koje lažu a u koje spadas ti.. priča na ovu tvoju laž je zavrsena sa moje strane!!!

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 26 Jan 2015, 14:25
Korisnikov avatar
*VIP*

Nije istina banovali se me na sat vremena,a onog idiota nisi niti opomenula,ja se mogu naljutiti i odljutiti,ali za takve stvari kao sto je nacionalizam nemam milosti niti za koga,a pogotovo za one koji to toleriraju,dakle cim je on poceo s uvredama,treabala si ga banovati,a to nisi učinila(?!)Pitanje je zašto????

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 26 Jan 2015, 14:31
Korisnikov avatar
*VIP*

Ali ako smognes snage i nadjačs svoj ego,te se ispričaš,onda možemo razgovarati,tim ces pokazati da i ti mozes pogrijesiti,svi mozemo ali sao se veliki mogu ispričati,razmisli.

Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 26 Jan 2015, 14:33
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Sad sam proverila na temi banovanje i nigde ne vidim da sam te ja banovala na sat vremena,
koliko mi se čini samo si opomenut da ako nastavis bices banovan

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 26 Jan 2015, 14:34
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

auuuuuu...al' znam postaviti pitanje, svaki mi dao :D

de sta vam je majke ti....Pitt ja se sjecam tog incidenta i ti si provocirao i dobio si sta si zasluzio. Nema ljutnje.
Ti sve kao ne kazes, pa nije niko mutav da ne zna citati izmedju redova. Nemoj sada da se svadjamo bezveze, ali ovdje pretjerujes. Onda si zasluzio hladjenje jer se nisi dao smiriti nikako, a sve provokacija za provokacijom....
Mozda ej greska sto i Trileta nisu poslali, ali nema potrebe vracati se na staro.
Nije te Iskra tj Masa nicim uvrijedila....radila je svoj posao. Smijesno mi je da s nekim s kim si na skype pricao i vidio se, i upoznao se, sada odjednom mislis da je nacionalista.
Ja koliko sam primjetila ovdje si ti jedan do rijetkih koji poteze to pitanje...msm nije rpoblem, ali ocekuj da i tebi neko uzvrati ;)
Mislim da je vrijeme u ime nase nove ljubavi da oprostis svim meni dragim ljudima i da krenemo u novi pocetak sretni i zaljubljeni :D
Amen! haha

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu