|
| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mo, mozes i mene da pitas ne ne pisemo se ovde od kad sam ga kao Maša opomenula i izbrisala mu post.. cini mi se kao da mu je neko krunu sa glave skinuo, znas kako ..voli na finjaka da prcne al kad njega neko podkači e onda je to belaj tako da to je to ukratko.. valjda,, jbg i zaboravila sam pravo da ti kazem ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma laže ova sve,naime sta,kad me je napao na nacionalnoj osnovi onaj nesretni Trile,ona ne da ga nije opomenila,banovala i sl.nego je mene banovala,a pazi razloga"zato sto ja iz njega izvlačim ono najgore",žalosno.A ja one koje ne reagiraju na nacinalisticke ispade, a za to su tu zaduženi,smatram isto takve,prema tome,to je razlog.Ili da netko iskoristi to sto je kao admin,pa da me banuje iz osobnih razloga,zato sto ne posvecujem dovoljno pažnje toj osobi i sl.bilo je takvih slucajeva,ali ti su mi se ispricali i s njima sam poslije normalno pisao,a ove sto lazu i prave se grbavi ne vidim uopće.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Na taj su me nacin banovali i Tw kad je bila admin i Vučica isto tako,da ne skrivam ništa,samo se "presvuku"u drugu farbu i onda ko fol prijete.
|
|
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
ajde bre prestani da lazes vise ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

|
Maša je napisao: ajde bre prestani da lazes vise ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) hahaa kome treba tvoja paznja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma laže ova sve,naime sta,kad me je napao na nacionalnoj osnovi onaj nesretni Trile,ona ne da ga nije opomenila,banovala i sl.nego je mene banovala,a pazi razloga"zato sto ja iz njega izvlačim ono najgore",žalosno.A ja one koje ne reagiraju na nacinalisticke ispade, a za to su tu zaduženi,smatram isto takve,prema tome,to je razlog.Ili da netko iskoristi to sto je kao admin,pa da me banuje iz osobnih razloga,zato sto ne posvecujem dovoljno pažnje toj osobi i sl.bilo je takvih slucajeva,ali ti su mi se ispricali i s njima sam poslije normalno pisao,a ove sto lazu i prave se grbavi ne vidim uopće. Toliko o tvojoj kulturi i vaspitanju u tim godinama kad mozes za nekoga čije i ime i nik znaš.. napišeš ova, a koliko se ja secam nisam te banovala nego opomenula Korekt i ja ne vidim pojedince koje lažu a u koje spadas ti.. priča na ovu tvoju laž je zavrsena sa moje strane!!!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nije istina banovali se me na sat vremena,a onog idiota nisi niti opomenula,ja se mogu naljutiti i odljutiti,ali za takve stvari kao sto je nacionalizam nemam milosti niti za koga,a pogotovo za one koji to toleriraju,dakle cim je on poceo s uvredama,treabala si ga banovati,a to nisi učinila(?!)Pitanje je zašto????
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ali ako smognes snage i nadjačs svoj ego,te se ispričaš,onda možemo razgovarati,tim ces pokazati da i ti mozes pogrijesiti,svi mozemo ali sao se veliki mogu ispričati,razmisli.
|
|
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

|
Sad sam proverila na temi banovanje i nigde ne vidim da sam te ja banovala na sat vremena, koliko mi se čini samo si opomenut da ako nastavis bices banovan
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
auuuuuu...al' znam postaviti pitanje, svaki mi dao  de sta vam je majke ti....Pitt ja se sjecam tog incidenta i ti si provocirao i dobio si sta si zasluzio. Nema ljutnje. Ti sve kao ne kazes, pa nije niko mutav da ne zna citati izmedju redova. Nemoj sada da se svadjamo bezveze, ali ovdje pretjerujes. Onda si zasluzio hladjenje jer se nisi dao smiriti nikako, a sve provokacija za provokacijom.... Mozda ej greska sto i Trileta nisu poslali, ali nema potrebe vracati se na staro. Nije te Iskra tj Masa nicim uvrijedila....radila je svoj posao. Smijesno mi je da s nekim s kim si na skype pricao i vidio se, i upoznao se, sada odjednom mislis da je nacionalista. Ja koliko sam primjetila ovdje si ti jedan do rijetkih koji poteze to pitanje...msm nije rpoblem, ali ocekuj da i tebi neko uzvrati  Mislim da je vrijeme u ime nase nove ljubavi da oprostis svim meni dragim ljudima i da krenemo u novi pocetak sretni i zaljubljeni  Amen! haha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 278 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|